Mi az èlet értelme olyan embernél aki alacsony inteligenciával rendelkezik?
Neked semmi bajod nincs az IQ-dal, ez biztos! Erre a gondolatra ne pocsékolj több időt és energiát.
Egyszerűen depressziós vagy, azt kéne valahogyan kezelni. Legalább sürgősen annyit kéne elérni, hogy az öngyilkossági gondolataid szűnjenek meg, ezután pedig szépen lassan elkezded felépíteni az életed.
Én tudom miről beszélek, mert 22 évvel ezelőtt, 24 évesen bevettem brutális mennyiségű nagyon erős nyugtatót (kb 60 szemet), 2 napig kómában feküdtem az intenzív osztályon, erősen kilengett az inga a hullaház irányába, de valahogy visszahoztak. Azóta semmi bajom nincs, 22 éve egészséges vagyok lelkileg, nem kellett gyógyszer utána (elég volt amit bevettem..). Persze nekem is megvannak a hétköznapi problémáim. A te döntésed, hogy mit kezdesz az életeddel. Ha végstádiumos rákos vagy és pár heted van hátra, akkor csendben maradok de hogyha tudsz járni, van 2 kezed, 2 szemed, 2 füled, akkor azt javaslom ne vesztegesd el az életed és kezdj valami hasznosan kezdeni magaddal.
Csabi, mégis hogyan ne gondoljam ezt hogy nem agykapacitásommal van a gond ha életképtelen vagyok, nemelég hogy magányos vagyok hanrm még hülye is,általában ez fordítva szokott lenni de sajnos én ilyen elbaszott vagyok...
Rendesen eretvágnék mikor képtelen vagyok megoldani összetetteb feladatokat.
Ennyi ésszel eggyátalán szeretnék élni mert fölösleges és monoton életem lenne ígyis-úgyis.
Ezért fölösleges írkálni motiváló szövegeket mert semmi értelmük
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!