Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A pasim egy nagyon rossz...

A pasim egy nagyon rossz házasságból szabadult. Van egy 4 éves fia ő velünk él az anyja nem is látogatja. Mellette elég nyugodt élete van a volt felesége sokszor verte néha a gyereket is meg akarta ütni ilyenkor a barátom mondta neki hogy inkább őt?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék neki segíteni hogy ne stresszeljen és tudjon nyugodtan aludni már 5 hónapja vagyunk együtt 7 hónapja vált él ellége jómódú 28 éves én 25 de néha vannak rémálma hogy még a házasságában él hogyan tudnék segíteni neki ?
2022. dec. 19. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Ja persze, egy férfit nem bántalmazhat a felesége, mindig a pasik a hibásak. Ennyi hibbant libát. :D
2022. dec. 19. 20:34
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell így egy embert "elkiabálni" jobb lett volna ha visszaüt vagy ha a gyereküket üti meg
2022. dec. 19. 20:56
 13/17 A kérdező kommentje:
"lekiabalni"
2022. dec. 19. 20:57
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Hülyeség.

Átlagos testalkatú, mozgékony életet élő, de versenyszerűen soha nem sportoló, konditerembe soha nem járó férfiként el se tudok képzelni olyan erejű nőt, akinek ne tudnám a karját lefogni. Talán egy közelharcban jártas rendőrnő tudna elpáholni. :-)))

14-15 éves, cérnavékony, későn érő kamaszként is le tudtam fogni anyám kezét, amikor meg akart ütni.

Ha nem troll kérdés, akkor döbbenetes, milyen nyámnyila fickó lehet a párod.

2022. dec. 19. 21:58
 15/17 anonim ***** válasza:
19%
A qrva anyját mindenkinek aki itt a bántalmazottat alázza. Remélem titeket is jól elvernek majd nyomorékok
2022. dec. 20. 02:42
 16/17 anonim válasza:
28%
Szervezz olyan programokat ahol sokat tudtok nevetni, kikapcsolódni, mind a hárman. Ha nem szeretne róla beszélni ne erőltesd. Kezdetnek talán nem rossz szerintem.
2022. dec. 20. 04:14
 17/17 anonim válasza:
Ha a férfit ér a fizikai erőszak, az is erőszak!
ápr. 28. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!