Hogyan érdemes szedni a Remotiv Extrát? Reggel vagy este?
Azt hiszem azt olvastam valahol, hogy este kell bevenni. De ez antidepresszáns hatású, nem élénkít? Citromfüvet vagy valamit szedtek mellé?
Nekem hónapok óta gondot okoz az álmatlanság, ami miatt egész nap szorongok. Ezért gondolkodom, hogy kipróbáljam, mielőtt rendes antidepresszáns szedésbe kezdenék. Tudom, hogy pont a szorongás miatt nem alszom, de képtelen vagyok abbahagyni. Frontinból szedtem kisebb adagot, egy ideig jó volt vele, de kb. egy hónap után nem hatott elégge.
Pszichológushoz járok, de elég hosszú idő átalakítani a gondokolkodásom.
Azt írtam, hogy antidepresszáns hatású. Tudom, hogy nem antidepresszáns, csak ahhoz hasonló, de annál sokkal enyhébb reakciót vált ki... :) Nem is placebo, csak enyhe a hatása.
Köszönöm a véleményeteket. Sajnálom, hogy nektek nem vált be, de nem azt kérdeztem, hogy érdemes-e szedni, hanem, hogy hogyan. Tisztában vagyok vele, hogy egy gyógynövényes tabletta nem oldja meg varázsütésre a problémát, de a rendes antidepresszánsra, utolsó megoldásként tekintek. Veszítenivalóm nincsen.
Ha antidepresszáns hatású lenne, akkor túl is lehetne adagolni, mivel nem receptes = semmit nem ér, azért veheted vödörrel is.
Nem fura, hogy gyógyszereket nem vehetsh recept nélkúl? Azért mert annak hatása van.
Ne harapd le a fejem kérlek, de valamennyi hatása kell, hogy legyen. Az orvosok pl. nem engedik, hogy normál AD mellé szedj orbáncfüvet, mert szerotoninszindrómát okozhat.
5/6 Ezek nagyrészt megvannak, köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!