Súlyos szociális szorongással milyen munkát érdemes keresni?
Sajnos csak érettségim van, munkatapasztalatom nem sok, eladóként dolgoztam, bírtam csinálni kb. 2 évig de azóta súlyosabbak lettek a fizikai tüneteim, nem biztos, hogy bírnám.
Esetleg akik hasonló problémával küzdenek, mit dolgoztok, hogy bírjátok? Milyen munkák vannak amikkel minimalizálni lehet a szenvedést és meg is lehet élni belőle?
Sajnos egy érettségivel nem sok lehetőséged van. Esetleg portásként vagy valami irodai munkával lehetne próbálkozni.
Nekem is volt szociális szorongásom. Én úgy jöttem ki belőle, hogy megeröltetve magamat direkt olyan szitukba helyeztem magam, amik a legnehezebben mentek. Ha nagyon súlyos a helyzet (orvossal konzultálva előtte!) a szorongásoldó nyugtatók segíthetnek, mivel a szenvedés napi szinten elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!