Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindig enni kezdek, ha szorong...

Mindig enni kezdek, ha szorongok,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nádszál vékony sajnos, nem hiányoznak a plusz kilók. Ha szorongok, úgy érzem muszáj enni, hogy jobb legyen. Vizsgaidőszak van ráadásul, még több a stressz.

2022. dec. 14. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk ne egyél, ennél jobb tanácsot nem lehet adni.
2022. dec. 14. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Meg kell tanulnod egeszsegesen kezelni a szorongast. :) autogen treninget csinalj pl.
2022. dec. 14. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Vannak szorongás csökkentő gyógynövényes készítmények. Elég hatásosak is, csak van egy olyan hatásuk is, hogy növelik az étvágyat.
2022. dec. 14. 21:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Folyt. De lehet, hogy csak azoknál a betegeknél növelik az étvágyat, akik a szorongás miatt nem tudtak enni.
2022. dec. 14. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél magadnak korpovit kekszet ,pufit amit szorongás kor tudsz rágcsálni ha ez elvonja a figyelmed és segít.
2022. dec. 15. 06:49
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

#5: az is szénhidrát.

akkor már inkább rágcsáljon valami nyers zöldséget, vagy almát, vagy rágózzon.

De inkább valami más módot kéne találni a szorongás oldására, pl. a mozgás mindenkinél beválik.

2022. dec. 15. 06:55
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Ugyanebben a cipőben járok. Nekem segít ha a napi fő étkezéseim normális mennyiségű, egészséges, laktató ételek.

Ha ezen felül is rágcsálnék akkor csatlakozom az előttem szólókhoz: repa, alma, stb.

2022. dec. 15. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!