Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy hozzam rendbe az életemet?

Hogy hozzam rendbe az életemet?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kérdés!
2022. dec. 8. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Beszedek bármit, elmegyek bármiféle szakemberhez, de ez a családi helyzetemet nem oldja meg, sose volt velem semmi baj, melóba felhúztak, bebasztam, majdnem belehaltam, aztán olyan balhát csináltam amiről emlékem sincs és békésen elmehetek itthonról, még pár nap haladékot is kaptam, cserébe ha csak pia szagom lenne is kalap kabát kintre azonnal, nem tudom mit tegyek, lehet jobb lenne meghalni..
2022. dec. 8. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Csak bűntudatom van és sírok, nem látok kiutat csak totális összeomlást..
2022. dec. 8. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, a munkád megmaradt, és van egy kis időd valami helyet keresni. Ez már egy jó kiindulás. Először is kérj bocsánatot. Aztán én elmennék az Anonim Alkoholistákhoz, ők jó támogató közösség. Ha rendezed a dolgaid, talán a család is visszafogad.
2022. dec. 8. 21:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Épp ez a baj, ami miatt ittam az maradt meg.. És lakhatás híján ott sem tudom hagyni, cserébe kb. nincs családom. Amúgy egész életembe ezelőtt 1x rúgtam be hasonló szinten, akkor az akkori barátnőmmel szakítottam, de arra emlékszek is, akkor nem volt semmi konfliktus.. Amúgy haverokkal néha megiszok 1-2 sört, de ennyi. Még anno szakmunkásba meg gyári melósként többször a pohár fenekére néztem, de abból nem volt semmi, nem is tudtak róla.
2022. dec. 8. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nincs más hátra, mint be kell ültetni bőr alá azt a tablettát, ami mellett nem tudsz alkoholt fogyasztani (mert rosszul leszel tőle már egy korty után is).
2022. dec. 8. 22:35
 7/8 A kérdező kommentje:
És beültetem, mi fog történni? Visszafogad a család? Ez a gondom, nem a pia.
2022. dec. 8. 23:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha minden borul elmegyek szerzetesnek, már ha befogadnak.. Max nettó kattosnak fog nézni mindenki, de már ez mitsem számít.
2022. dec. 8. 23:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!