Egy barátnőm nagyon szégyelli a menstruációját minden férfi, sőt még a párja előtt is …. Nincsen rá racionális magyarázata, 30 éves elmúlt. Hogy lehetne nekem segíteni ?
Hét a kultúránkban tabu a menstruáció, el kell rejteni és férfiakkal társaságban nem beszédtéma.
Ne tudom, ezen felül mennyi még a plusz szégyen, ami a kérdésben a probléma és segíteni kéne rajta...:)
Elküldöd pszihómókushoz.
A sztori nem ordineri, nem normàlis.
Egyes pàrok még ilyenkor is űzik pl az oràlszexet, màsok meg dugnak, mint a nyulak.
El sem tudom képzelni, hogy akarsz TE ezen segíteni?
Odamész a párjához és beszélgetsz vele erről?
Vagy mégis ezt hogyan gondoltad?
Egyértelműen dolgoznod kellene a saját bajaidon, elég sok lehet, ha nem érzed a határokat ebben.
Gondolom megmondtad neki, hogy nincs mit ezen szégyellni. Teszem hozzá idegen férfiaknak egyébként sincs hozzá köze, úgyhogy ezt nem is értem, hogy miért felmerülő kérdés.
Nem kell ezen neked segíteni, a párja minden bizonnyal tudja, amit neki kell, hogy menstruál/görcsöl, ha nem akarja a tampon, betét cserélési szokásaiba beavatni, az szíve joga.
Ehhez pszichológus kell, nem barát/barátnő....
Súlyos szorongás lehet a háttérben.
Más tekintetben nem paranoiázik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!