Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél meg a pároddal mire vágysz ha bármit lehetne de racionálisan nézve?
Figyelt kérdés
Szoval nem olyanokra vagyok kiváncsi hogy bankrablás, hanem ami ki is vitelezhető.
Milyen olyan vágyaid vannak amit szivesen megèlnèl a partnereddel ha épp nem kell tanulni dolgozni van hatalmas szabadidő, nem csórók vagytok hanem van vmennyi alap hozzá, de soha nem jutsz el addig a hetkoznapi malom miatt.
Kb egyszer élünk a motto. Amikor van mondjuk 1 napod teljesen kötetlenül.
2021. márc. 2. 08:07
1/4 A kérdező kommentje:
1-3 napod az életből.
2021. márc. 2. 08:08
2/4 anonim válasza:
Elmennénk lovagolni. A párom(ffi) azt mondta régebben, hogy félne lóra ülni. Egyszer viszont leszervezett nekem lovaglást,mert tudta, hogy én szeretek lovagolni. Akkor úgy volt ő nem próbálja ki, csak elkísér. Akkor rábeszéltem, és annyira tetszett neki, hogy alig akart hazajönni a lovardából. Nagyon jól érezte magát, mondta is, hogy menne máskor is. Ha vége lesz a covidos dolgoknak megint elmegyünk. :)
3/4 A kérdező kommentje:
De jo!:)
En is hasonlokon töröm a fejem. Amik ugy alapvetően kimaradnak az életből de jo lenne megèlni :)
2021. márc. 2. 09:19
4/4 anonim válasza:
Régi álmunk, hogy egyszer lakóautóval hónapokig csak "vándoroljunk". Nagyon szeretünk túrázni, szóval bizonyos szép, túrázós országokba is biztos ellátogatnánk. Elmennék vele egyszer egy Forma 1-es hétvégére is, valami nagyon kultikus pályára (Monza, vagy Silverstone). Vagy ha nem F1, akkor Nordschleife, vagy Spa 24h-ra. Nekem az is még nagy álmom, hogy egyszer kibéreljünk egy hétvégére egy gyönyörű erdei kis házikót. Vagy elindulni egy roadtripre, úgy, hogy beülünk a kocsiba, a holminkal és csak spontán elindulni valamerre, amerre az út visz minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!