Tapasztaltál már "Puppy blues"-t?
Párommal ketten élünk együtt, már 1 éve terveztünk, hogy veszünk egy kölyök kutyát. Ez meg is történt pénteken, viszont látszólag nem a kutya lett traumatizálva, hanem én. Random sírógörcsök, légszomj, szúró mellkas/torok érzés tör rám, majdhogynem óránként.
Magyar oldalon nem, de külföldin találtam olyat, hogy "puppy blues", ami nagyjából leírja ezeket a "tüneteket".
Valaki tapasztalt már ilyet? Tud tanácsolni valamit?
Köszönöm
Miért kéne visszaadni a kutyát?? Wtf
Pszichológushoz kell menni, felkutatni a probléma eredetét és megoldani azt. Ebben egyébkét tökéletes segítség lesz a kutyus.
Amúgy rossz kategóriába írtad a kérdést
Tapasztaltam mar, igen, de azert ez a szint nem normalis.
Nyilvan termeszetes, hogy az ember elfarad, ha a kolyok miatt 4 orat alszik ejszaka, meg 600 ezerszer takarit pisit egy nap. Ez tok oke.
A puppy blues is errol szol, nem arrol, hogy hiszterias rohamot kell kapni egy kutya miatt.
Pszichologus, itt mas lesz a baj, ennek utana kene jarni.
5 tökéletesen leírta.
De hamar rendeződik, a többedik állatnál már fel se merül 🙂
Vidd be terápiába + keressetek egy szuper trénert.
Terápia, mert ezek szerint van egy csomó olyan megélésed, amivel jelenleg nem tudsz mit kezdeni.
Ami egyébként természetes: nincs az a mennyiségű olvasás, videónézés, beszélgetés, ami felkészít arra, hogy ott van otthonodban egy kis élet, amiért 100%-ig te vagy a felelős és fenekestől felforgatja a nyugodt mindennapjaitokat.
Kölyökkutyával végképp nem egyszerű: fejletlenek, a figyelmük a másodperc tört részére terjed ki, 10 perc szunya után ugyanazzal a lendülettel pörögnek tovább, mindent a szájukkal fedeznek fel stb.
Egy szuper tréner azért lenne jó mellétek, hogy elkezdjétek kialakítani a kutyával a kommunikációs csatornákat, szokásokat - természetesen nagyon visszafogott, baba üzemmódban - amelyek könnyebbé teszik az együttélést.
Megkérdezhetem, hogy milyen kutyusod van és mennyi idős?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!