Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az anorexiások hogy tudnak...

Az anorexiások hogy tudnak együtt élni az állandó éhséggel?

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Nem éhesek állandóan, sőt szerintem soha. Egy idő után elmúlik az éhségérzet. Az éppen éhenhaló ember sem érez éhséget, étvágyat, inkább csak fájdalmat.
2022. dec. 4. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Ok mar nem ehesek. osszeszukul a gyomruk a koplalastol es a gyomorsavtermelesuk is lecsokken.
2022. dec. 4. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem anorexiás voltam, más miatt ettem nagyon keveset, de egy idő után nincs éhség, csak fáradtság, gyengeség, de az is természetesnek tűnik már.
2022. dec. 4. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Sok anorexiás direkt élvezi azt az éhségérzetet. Sajnos. :(((

Önsanyargatás - ez is benne van a képletben. Hogy elérjék a vágyott csontsoványságot.

2022. dec. 4. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Nem éhesek. Ha csak egy napig nem eszik semmit az ember, már nem érez éhséget utána.
2022. dec. 4. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Húgom volt anorexiás, az ő elmondása alapján rettentő nehéz volt minden este üres hassal lefeküdni, órákat forgolódott, mert nem tudott elaludni az éhség miatt. Azt hiszem ez ilyen általános tévhit, hogy azért IS csinálják, mert élvezik. Nem. Rohadtul szenvednek emiatt ők is, mint bárki más.

Az meg más kérdés, hogy 35 kilósan, amikor akkora a gyomruk, mint egy körte már sokkal kevesebb étel is elmulasztja az éhség érzetüket, tehát kvázi akkor már nem kell megbirkózniuk magával az éhséggel.

2022. dec. 4. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Itt egyedül 6-osnak van igaza.

Anorexiás vagyok folyton éhes vagyok másra sem bírok gondolni mint az ételre. De egy falatot sem bírnék enni mert utána olyan büntudatom lenne hogy reggelig felüléseznék.

Reggeli semmi ebéd amit anya főz

4 kanállal max ha nagyon mérges lessz akkor 5 aztán ál a bál egész estig vacsora felülés.

Tudjátok nekem ezt nehéz leirni 16multam 2hónapja anorexiás lettem mert az iskolába a fiúk azt mondták koca meg hörcsög és az a fiú is aki tetszik nekem..és sírtam egész éjjel másnap már az ételre sem bírtam nézni undorodtam magamtól utáltam magam az sem érdekelt volna ha meg halok az éheztetésbe csak le akartam fogyni ami elég gyórsan ment szerintem a sok sírás is rá segített. Mikor hallóttam hogy beszélnek rólam haza jöttem suli után meg kérdeztem a szüleimet anya apa duci vagyok hörcsög fejem van. Anya azt felelte már ne hízzak tóvább apa meg azt kicsit tornázzak. Istenem na mind1 ano lettem szóval ez van. Azóta 58kiló voltam és 145cm ez volt 14 évesen 8.ba most 16 multam 153cm 39kiló de voltam már 36is de akkor gépeken voltam utána anorexia hotelba" " " ott voltak rajtam kívülis anorexiás gyerekek és igazából csak odafigyeltek ránk ami idegesítő volt mert nem felülésezhettem meg kötelező volt enni akinek javúlt az állapota az hétvégére haza mehetett már mint aki hízott pár dekát kilót. Nagyon jó barátokat szereztem és nem nem ettem csak turkáltam az ételbe amit meg bántam mert infuzióra kötöttek és abban az infucíóban több kcl volt mint ha ettem volna az ebédből.5 6 kanállal. Szóval kitéptem magamból. És azt mondtam eszek az ebédből megigérem akkor másnap tényleg ettem 8 9 kanállal mert az orvos jelenvolt. De hajnalban felüléseztem . Igazából mint írtam tilos volt a torna felülés stb mert aki lebukott attol megvonták a telefont laptopot és nem 1 2 napra hanem hetekig. Szóval elég kemény ano nak lenni ano anorexiás. Igazából 2óra39perc van és nem tudok aludni. De meg kell próbálnom.

2022. dec. 27. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!