Állandó újdonság iránti vágyakozást hogy lehet leküzdeni?
Mindig kergetem / kergetném az új élményeket, új (teljesen újfajta hangzású, eddigiektől eltérő, fusion valamiből stb.), új ízeket (kifejezetten erősebb ízek kedvelője vagyok), új műszaki és egyéb termékek iránti vágy (teljesen magam részére, kipróbálni mindig valami újabbat, de inkább másabbat, lehet az régi is), ha megszerzek valamit, akkor bizonyos időn belül már kínoz a gondolat hogy váltanék másikra.
A monotonitást nehezen tűröm, unatkozni nem szeretek.
Én ezt valamilyen mentális problémának gondolom, csak kérdés mi ez és hogy lehet ellene fellépni. Ugyanis kihat - szigorúan fejben!- a kapcsolatomra is, értsd jól. Nők iránti vágy...
Valamit tenni akarok, mert ez így nem jó. Úgy érzem mindig mintha "ki kéne sütni" az agyamat valami újjal.
Eloszor is az, hogy uj elmenyekre, materialis javakra vagysz, az teljesen normalis. Amit en elso korben otthon kiprobalnek mondjuk egy elektronikai kutyu eseteben az az, hogy (bagatelnek hangzik) leirnam miert is vettem meg elso sorban. Aztan pro-kontra lostaba szednem, hogy mivel jobb az ujabb, mivel ad tobbet az en eletemhez. Az hogy elmenyekben, zeneben, izekben keresed az ujat, szerintem minden, csak nem problema.
Az ujabb es ujabb nok iranti vagy mar mas kerdes, az elobbiektol szerintem teljesen fuggetlen. Nem tudom volt e hosszabb kapcsolatod, ha nem, szerintem csak nem talaltad meg azt az embert, aki mellett nem akarsz senki mast. Mindenki eletebe lesz egy ilyen. (Legalabbis, akirol ezt hiszi)
1-es vagyok
A kenyszeres nem csak azt jelenti, hogy minden kezmosast szigoruan 33 mp-ig csinalod, kulonben idegbeteg leszel. Ha te magadrol is azt erzed, hogy nem tudod megallni, hogy valami ujat probalj ki, akkor ez vegulis egy kenyszer, nem?
A dohanyosnak, drogosnak, kenyszeres kezmosonak is oromet es ugymond (ne ertsd szo szerint) kielegulest okoznak a dolgai. De ahogy mondtam is, neked kell erezni, hogy ez csak egeszseges kivancsisag, vagy kenyszeres igeny az uj dolgokra kukonosebb okok nelkul.
#6 Erre gondoltam én is... és van is probléma, ez tény.
#7 Két alkalommal voltam már, de nem vált be, de fontolgatom hogy újra menjek, másikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!