Használtok még otthon mikróhullámú sütőt? Ha igen, mire és milyen gyakran? Olyan, mintha egy időben divatcikk lett volna, aztán elterjedt a tévhit, hogy rákot okoz, azóta meg kevés ember használja. Mit gondoltok erről?
csak azok hiszik el, hogy rákot okoz, akik nem értenek hozzá, elhisznek mindent amit a tv-ben látnak és nincs elég intelligenciájuk, hogy saját véleményük legyen.
Szerintem mindenki használ mikrót
Nem okoz rákot. Szívesen tartok előadást a sötét embereknek, akik nem értik a különbséget a mikrohullám és az ionizáló sugárzás között.
Igen, van mikrónk. Anyum sokszor nagy adagot főz hétvégén, és 2-3 napig eszünk belőle. Melegítésre, de sütésre is használtam már.
Itthon szinte egyáltalán nem használom, jobban szeretek tűzhelyen melegíteni, de ennek semmi köze a "rák okozáshoz". 😋
Munkahelyen minden nap, mikor az ebédet melegítem.
Használom. Elég nehéz volna nélküle az élet.
Azok száma pedig, akik szerint rákot okoz nagyon alacsony.
napi szinten használjuk ételmelegítésre, vagy teához vizet melegítek benne. néha mikrossütit is készítek, mert egyszerű és hamar megvan.
sokkal kényelmesebb egy tányérnyi adagot megmelegyteni, mint lábost felrakni, akkor mire átmelegedik az edény, utána merek belőle , a maradékot nem lehet a hűtőbe visszarakni, mert még meleg az edény, de ha meríteni akarok belőle, akkor a kaja már lehet, hogy már kicsit kihűlt.
Szerintem a mikro semmivel se károsabb, mint az tűzhelyen leégetett étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!