Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Folyton vágyom az újdonságokra...

Folyton vágyom az újdonságokra, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ha épp nem is újdonságokra, de mindig kell, hogy történjen velem valami, mert különben unott, de ilyen "keserű" is leszek. Ha épp nem tudok valami miatt(pl. nem történik velem semmi) pörögni, akkor képes vagyok akár problémákat is gyártani, csak történjen már valami.
2011. máj. 25. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

"Ha épp nem is újdonságokra, de mindig kell, hogy történjen velem valami, mert különben unott, de ilyen "keserű" is leszek."

Ez így természetes.

"Ha épp nem tudok valami miatt(pl. nem történik velem semmi) pörögni, akkor képes vagyok akár problémákat is gyártani, csak történjen már valami"

Hiperaktív vagy.

Konklúzió: nem tudom. nem szeretsz unatkozni, de ki szeret?

szerintem ez a kérdésfeltevés is egy újabb probléma generálása.

2011. máj. 25. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
lehetséges, hogy nem teljes a belső stabilitásod és eseményektől várod, hogy 'kitöltsön'? önismereti csoport jutott még eszembe. de lehet, hogy egyszerűen ilyen típus vagy, intenzív élményekre vágysz. akkor érdemes olyan dolgokkal foglalkozni, amik érdekelnek, lekötnek és belevetheted magad. lehet ez hobbi, sport, tanulás stb.
2011. máj. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!