Milyen pszichiátriai, vagy mentális betegség lehet az, ha minden változástól, újtól betegesen fél?
Sziasztok!
2019 november vége óta beszélgetek, ismerkedek egy hölggyel - ő 26, én 29 - és elmondása szerint mentálisan nincs minden rendben vele.
Betegesen fél minden változástól, így a párkapcsolattól is. Ha bármit kell változtatni, inkább a jól bevált dolgokhoz ragaszkodik, és nem mer semmi újat kipróbálni, meglépni. 4-5 alkalommal mert találkozni velem, és ez, elmondása szerint hatalmas eredmény. Másokat hamarabb lepattintott.
Egyébként egy gyönyörű, csinos, és ráadásul intelligens lányról van szó, számomra roppant szimpatikus tünemény, igen, még így is.
Szeretnék tisztán látni, és utána olvasni, mivel jár ez számára, és számomra, hogyan tudok én segíteni neki, hogyan lehetne gyógyítani, milyen mentális, mentálhigiénés állapot ez, milyen típusú szakemberhez kellene fordulnia - mentálhigiénés szakember, pszichológus, pszichiáter?
Köszönöm szépen a segítséget!
Az a baj, hogy te raaldozod az időd energiát, esetleg pénzed, kigyógyul, és olyan hamar lepattint, hogy csak lesel.
Kinyílik. A világ előtte,és hamar elfelejt.
Kérdésedre,simán egy pszichológushoz küld el.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat!
Várom a többit is. Minél több nézőpont, annál nagyobb esély, a megoldásra.
Közben egy ismerősömmel is tárgyaltam, neki ez jutott az eszembe: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!