Állandó szorongástól hogyan lehet a legkönnyebben megszabadulni?
Sajnálom és remélem, hogy mielőbb kigyógyul ebből az állapotból a Párod is.
Igen, nekem is azt mondták, hogy hagyjam el a glutént, pedig nem mutatta ki, hogy érzékeny lennék rá. Tejtermékeket nem fogyaszthatok, csak kecske- és kókusztejből készülteket. Hisztamin-érzékenységem sincs, most még egy hónapig a tojást is kerülnöm kell, ezt egy Voll-állapotfelmérésen mondta egy természetgyógyász.
Nekem ezt az egészet egy gyomortükrözéses lelet indította el, mert a szövettannál azt írták, hogy bevérzés és ettől beparáztam, hogy fekélyem vagy daganatom lenne, pedig valójában az a szövetre vonatkozott és nem a gyomrom vérzett be és még egy lapáttal is tettem rá, mert elkezdtem ezzel az egésszel foglalkozni az interneten, mint egy hipochonder. Mint utólag kiderült semmi baja nem volt a gyomromnak, de még annyi eszem se volt, hogy megkérdezzek egy hozzáértő orvost, csak mentem a saját fejem után. Most meg emiatt nem tudok jóizűen étkezni, mert amint elkezdek enni, rögtön úgy érzem, mintha fájna a hasam, pedig most már tudom, hogy minden rendben van, de ezt is a psziché okozza, ebben biztos vagyok. Amint abbahagyom az evést, rögtön el is múlik. Nagyon aggaszt ez az egész, mert régebben nagyon jó étvágyam volt és most meg fogytam is vagy 8 kilót, mert ennék én, ha úgy tudnék, mint régen.
Sajnos én nem örököltem apámtól a higgadtságot, pedig Ő aztán tényleg lazán vesz mindent, magas vérnyomás, koleszterin szint, hamarosan szürke-hályoggal műtik és mégsem pánikol. Egyébként az is eszembe jutott, hogy én tavaly tavasszal átestem a COVID-on és lehet az is közrejátszott a pánik kialakulásában, mert korábban nem voltam ennyire ijedős...
Sok mindent kipróbáltam már: akupunktúra, Access Bars kezelés, metamorf masszázs, Manna cseppek, ASEA víz, homeopátiás szerek, de sajnos kifogytam az ötletekből. Bár a rohamok megszüntetésében lehet, hogy ezek segítettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!