Most már késő helyrehozni ezt?
Figyelt kérdés
Egy nárcisztikus, manipulatív, gonosz, kétszínű emberrel megosztottam mindent, amit nem kellett volna, megnyíltam neki pedig tudom hogy kibeszélt s lehet hogy nem változott, nagyon valószínű hogy nem változott. De azért tettem mert ő is megbízott bennem. Tudom, nem kellett volna, hogyan hozhatom ezt helyre vagy állhatok rajta bosszút?2022. nov. 29. 16:02
1/2 anonim válasza:
Mit kéne helyrehozni? Nem is teljesen értem, te csak azt gondolod, hogy kibeszél? És ezért már bosszút állnál???
De tételezzük fel, hogy isszaélt a bizalmaddal. Akkor sem kell nagyon helyrehozni semmit, csak kivágni az életedből, és kész. Ha már nincs az életedben, tökmindegy, hogy pár haverja mit gondol, soha nem fogsz velük találkozni gondolom.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem fogok, ez igaz. Viszont tény hogy régebben megalázott és kibeszélt. De talán az elég bosszú hogy én voltam az egyetlen "igaz" barátja és megszakítom vele a kapcsolatot, remélem elég nagy fájdalmat fogok neki okozni.
2022. nov. 29. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!