Éjszakai felébredés mitől?
Figyelt kérdés
Tehát mikor lefekszem aludni éjszaka arra ébredek úgy fél 1 körül,hogy hallucinálok és mintha félig lennék csak ébren nemtudok felkelni. ilyen gyorsan jöttek be képek fura hallucinációk egymás után. csak úgy múlik el ha visszafekszem és elalszom,zavaró hogy múlhatna el? szedek pszchiátriai gyógyszereket is.Volt már egy jó párszor ez de általában végig alszom az éjszakát. Mitől lehet?2022. nov. 28. 16:03
A kérdező szavazást indított:
alvás
gyógyszer
8 szavazat
2/14 anonim válasza:
Félálomban vagy, hipnagóg hallucinációk
3/14 A kérdező kommentje:
És Ezzel nemtudok mit tenni ugye?
2022. nov. 28. 16:15
4/14 anonim válasza:
Ne normalizáljuk már, hogy hallucinál baszki.
Attól is függ, hogy milyen gyógyszereket szedsz, de semmiképp sem oké, normális esetben nem hallucinálnak az emberek, még félálomban sem. Beszélj az orvosoddal!
5/14 anonim válasza:
4!! Néz már utána a hipnagóg hallucinációnak, vagy hallgass szakembereket, akik elmondják, hogy igen, vannak normális hallucinációk éjjel!
6/14 A kérdező kommentje:
skizofréniával diagnosztizálnak már vagy 16 éve
2022. nov. 28. 16:32
7/14 anonim válasza:
Akkor lehet hogy ez az oka, viszont nálam is van ilyen, de nem vagyok skizofrén, szóval normális embereknek is lehet.
8/14 anonim válasza:
6: hát, akkor nem kérdés.
5: én orvosnak készülök, és nem, nem normális a hallucináció. Ha valaki ilyesmit tapasztal, az indikátora lehet valamilyen szubklinikai pszichózisnak. A kérdező le is írta, hogy skizofrén, úgyhogy ezen nincs mit beszélni... A hallucináció soha nem normális.
9/14 A kérdező kommentje:
Egesznap álmos vagyok mitől lehet? Mostanában az utóbbi hetekben mindig majdnem hogy elalszom
2022. dec. 12. 16:31
10/14 A kérdező kommentje:
van valami bajom esetleg?
2022. dec. 14. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!