Mennyire kell komolyan venni az alvászavarokat?
Én pánikbeteg vagyok, és általában elalvás előtt riadok föl,vagy elalvás után egy kis idővel. Nekem is hasonlók amiket leírtál. Nekem a végtagjaim is zsibbadnak, szédülök. És rettegek olyankor,szívdobogásnál egyből szívinfarktusra gondolok. Nekem ez a legjellemzőbb. Volt olyan h annyira be beszéltem magamnak az egyik rohamnál h infarktusom van,hogy folkeltettem a szüleimet hogy hívják ki az ügyeletet mert annyira rosszul vagyok és ahogy erre gondoltam még jobban vert a szívem. Azt hittem meghalok.
Orvoshoz mindenképp menj el mert ez nagyon veszélyes!!! A sima alvászavar is,mert ha nem tudod magad kellőképpen kipihenni az halált okozhat (tanultam róla) szóval tényleg nem játék az ilyen és vigyázz magadra. Egyébként vannak ilyen átmeneti panikrohamok,pontosan nem tudom h hogy nevezik,de stresszes időszakban jön elő,vagy ha valamitől nagyon tartasz. Tudat alatt alakul ki,nekem az érettségi előtt kezdődött pedig annyira nem izgultam tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!