Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért kelek fel sokszor éjszaka...

Ki vagy doki kérdése:

Mért kelek fel sokszor éjszaka, mikor a barátommal alszok?

Figyelt kérdés
Soha nem volt ilyen velem,hogy felkeltem többször egy éjszaka alatt és,hogy vissza is tudtam aludni.A barátommal bárhol ,vagy nálam ,vagy nálunk alszunk mindig felkelek,meg van hogy ő is oda bújik,én is oda szoktam hozzá.. létezik az,hogy azért van az hogy sokszor felkelek mert amúgy keveset találkozunk,és azért kelek fel,hogy meggyőzödjek róla,hogy nem csak álmodok,és hogy mellettem van ,vagy hiányzik és azért?

#alvás #alvászavar #sokszor felébredés
2014. márc. 17. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Erdekes mert en is mikor a baratnommel aludtam tobbszor felkeltem es az alvasom minden volt csak pihenteto nem.:D

En izgultam,feszengtem nem lehet hogy nalad is ilyen egyszeru az oka?

2014. márc. 18. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem mert már fél éve leszünk együtt 2 hét múlva,és már jó ideje együtt alszunk :S Ritka mikor úgy alszok hogy nem kelek fel.
2014. ápr. 23. 20:28
 3/4 KaszasKecske válasza:
Talán túlságosan is ragaszkodsz hozzá,és semmi képpen se akarod elveszíteni,minden percbe vele lennél,ismerős érzés :)
2014. ápr. 23. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
<3 :)
2014. ápr. 23. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!