Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha a szüleim rákényszerítenek...

Ha a szüleim rákényszerítenek egy pszihológusra de én nem szólalok meg,akkor mi lesz?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 14:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Attól nem néznek bolondnak, ha pl. szorongsz. Rajtam sem látszik elsőre, hogy depressziós vagyok, és nem is vagyok bolond. De mégis, az agy bonyolult, sokféle hibája lehet. Ha meg esetleg van valami bajod, pl. enyhe autizmus, vagy figyelemzavar, stb. az is jó, ha tud róla a pszichológus. Ha már létezik tudomány, miért ne használnád arra ,hogy jobbá tegye az életed ilyen módon is?
2022. nov. 29. 10:50
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Én hiába mentem 15 évesen. Megtiltották, hogy x,y, z dologról beszeljek. Így segíteni sem tudtak.
2022. dec. 11. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves 12!

Gondolom, pont azok okozzák/okozták a problémák forrását... Ki tiltotta meg? És mi van, mi lett volna, ha mégis beszélsz ezekről?

Kérdés, mi a fontosabb: a problémákat a szőnyeg alá seperni vagy a fiúk/lányuk lelki egészsége.

Így felesleges idő- és pénzkidobás volt...

2022. dec. 11. 16:45
 14/20 anonim ***** válasza:

A szüleiem. Azt mondták, h akkor el fognak vetetni tőlük intézetbe. Azt nem akartam, mert az ismerősöm ott lakott és az még rosszabb volt.

Depresszióm volt. Arról beszéltem. Az otthoni dolgokról nem mertrm. Így is cirkusz volt, h oda jarok..

2022. dec. 11. 16:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Ingyenes volt.
2022. dec. 11. 16:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor is a kérdés adott... és így csak időpazarlás volt...

Remélem, azóta már lelki békében vagy és túlléptél a depresszión.

2022. dec. 11. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem volt felesleges. Elintezték, hogy kollegiumba költözhessek.

A depresszióm azóta is majdnem minden télen van. Pár eve bipolos felpörgés is. Bipolaris depresszióra váltott a sima depresszió.

2022. dec. 11. 17:05
 18/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem beszelsz, nem fogad. Vagy befekvős intezményt javasol megfigyelés céljából.
2022. dec. 11. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta, kérdező?
2022. dec. 12. 11:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Miért nem szeretnél beszélni?
2022. dec. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!