Miért van ez és hogy állhatnék le vele?
Figyelt kérdés
Egy ideje állandóan a mentális állapotomat, a hangulatomat, a gondolataimat figyelem megszállottan. Pl. el vagyunk menve valahova barátokkal vagy akármi, beszélgetek valakivel és közben azon gondolkodom hogy most milyen gondolataim vannak, milyen a hangulat a jelen helyzetben, hogy érzem magam mentálisan, s hogy az illető akivel éppen beszélgetek hogy érzi magát s valami belső dolog ez a fejemben, kicsit ijesztőnek is találom azt hogy nem tudunk belelátni egymás fejébe de úgy érzem hogy nekem túl sok dolog van a fejemben és másnak kevesebb, vagyis nem is.. hanem hogy más nem aggódik ilyeneken, más normális dolgokon gondolkodnak, nekem ez mért nem megy? Nagyon rossz, most a hangulatom is nagyon rossz emiatt. Túl sokat olvasgattam mentális betegségekről s ilyesmikről, megártott nagyon. A baj az hogy nagyon egyedül érzem magam a fejemben s szorongok.2022. nov. 22. 00:54
1/2 anonim válasza:
Generalizált szorongásod van, és az hogy monitorozod magad az egy tünete ennek a mentális zavarnak.
Figyelj a stresszkezelésre (alvás, sportolás, étkezés) és olvass utána ennek a zavarnak. Rengeteg anyag van róla neten/könyvtárban.
2/2 A kérdező kommentje:
Olvassak utána? Sokat segítesz kösz
2022. nov. 22. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!