Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan állhatnék le?

Hogyan állhatnék le?

Figyelt kérdés

Fél éve vagdosom magam. Senki nem tud róla.

Belátom hülyeség volt elkezdeni, mert nem tudom abbahagyni.

Bármi rossz történik mindjárt a pengéhez nyúlok. Eddig 3 hétig tudtam tiszta lenni, de tegnap megint vágtam.

Hogy hagyjam abba? (14/F)

2015. nov. 8. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Határozd el magad hogy nem. Hisz tudod hogy felesleges és csak ideiglenesen segít. Sőt a nyoma örökre megmarad. Inkább mikor valami ennyire fáj mond el valakinek mi bánt, valakinek aki tud segíteni ahelyett hogy megvágod magad. Ha gondolod leírhatod mi a baj én szívesen beszélgetnék veled. Remélem sikerül leszoknod róla mert ha lebuksz nagyon nagy következményei lehetnek.
2015. nov. 8. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
kérj segítséget! az iskolában kell legyen pszichológus, ha nincs, akkor osztályfőnök
2015. nov. 8. 22:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mond el az iskolában senkinek főleg ne tanárnak! Maximum egy pszihologusnak vagy a szüleidnek, mert súlyos következményei lehetnek..
2015. nov. 8. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Jesszus Mária emberek! mi a csöcs van veletek? ideiglenesen hatásos??? mivan?? Na idefigyelj kicsilány. Elmesélek valamit... Tudom, úgy érzed hogy neked a legrosszabb, ilyen- olyan dolgok csak veled történnek és ez a megoldás. Hát akkor a vagdosás helyett nézz meg egy olyan filmet ahol nálad 100x rosszabb helyzetben levő gyerekek is megoldják a gondjaikat ilyenek nélkül. Te más vagy? Dehogy vagy más.. Csak besz@ri gyáva kukac vagy, aki úgy fog felnőni, hogy nem tudja a problémákat megoldani. Nekem sok volt, de még csak eszembe se jutott ekkora baromság. Gondolkozz el ezen, Te sem vagy kevesebb senkinél és ha más vagdosások nélkül megtanulja kezelni a problémákat, az felnőttként is határozott erős személyiség lesz. Azt azért leszögezném, hogy aki ilyet művel magával, azt messze lenézik és elkerülik az emberek. Szóval ezt a marhaságot felejtsd el. Nem is értem hogy oldja ez meg a problémádat.. Sehogy, maximum lenyugtat. De arra ott a sport, ami pont hogy előre visz. Ne lefele akarj már süllyedni..
2015. nov. 9. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!