Ez szuperérzékenység vagy valami más mentális zavar lehet?
Figyelt kérdés
20 évesen volt az első barátnőm.2 évig tartott a kapcsolat,de ő 1 hisztérika volt mindenen kiakadt kiabált stb,alkoholista szülőkkel,ő sem vette meg az italt.Mindenki csodálkozott,hogy bírtam ki vele 2 évet. Otthagytam,viszont ezután 5-6 évig gyötört a bűntudat,sajnáltam annak ellenére ,hogy kiállhatatlan természete volt,lehet,hogy meg is csalt közbe. Szóval évekig agyaltam magam,vele álmodtam,bűntudatom volt. Ez valószínűleg nem normális jelenség,mi lehet ez? Azóta egy igazi ribi lett ,a falujába kb minden férfinak megvolt még ilyen apja korabeliekkel is volt.2022. nov. 20. 21:13
1/1 anonim 

válasza:

Valamelyik személyiségzavarra tippelnék. BPD-nek hangzik. Amúgy nem "ribi lett" hanem valószínűleg szenved, és a szex meg a pia amibe menekül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!