Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lesz rossz kedvem...

Miért lesz rossz kedvem mindig nap végére?

Figyelt kérdés

Hónapok óta tartó állapot nálam, hogy nap végére totál rossz kedvem lesz. Egész nap amik történnek velem csak gyűlnek egész estig. Ez lehet csalódás, sikertelenség bármi...

Nap végén azzal kompenzálom heti 3-4 alkalommal hogy megiszok 2 sört és megnézek pár vicces youtube videot. Ez helyre tud hozni arra a pár órára.

Reggel felkelek és minden rendben van velem, jó kedvű vagyok, energetikus. De a nap folyamán a megtapasztalt rossz dolgok újra gyűlnek és ugyan oda érek.

Ha néha már valami jó dolog történik velem, az is rosszként lesz elkönyvelve, hogy ez biztosan csak egy véletlen és ilyenre ne is számítsak a közeljövőben.

30 éves vagyok, vannak céljaim, nincs családom, de a társadalmi és a munkahelyi nyomás viszonylag nagy. Amíg másokon látom, hogy a munkahelyen is van "párjuk", akikkel beszélgetnek, mennek szünetre, hazafelé, én egyedül vagyok. pedig nem zárkózok el, értelmesen beszélek, meghallgatok mindenkit. Valami nincs rendben és nem tudok rájönni hogy hol lehet a probléma.

Volt már valakivel hasonló?

2022. nov. 18. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rossz helyen dolgozol. Ha komplett leszív a nap végére a meló, de úgy hogy alkoholizálnod kell és egy munkahelyi tesód sincs, lehet területet kéne váltani.
2022. nov. 18. 14:37
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Gondolj arra hogy a munkahelyre dolgozni jársz és nem barátkozni. Nekem segít.
2022. nov. 18. 22:24
 3/6 Senior Séf ***** válasza:
15%

Energetikus én vagyok, te legfeljebb energikus lehetsz.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, az ember sikerorientált lény. Akkor boldog, akkor elégedett, ha sikerülnek a dolgai. Ha csak tengeti a napjait, az nem vezet sehova.

2022. nov. 19. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Én is így érzem magam főleg tàrsaságban.

Ha olyan helyen voltam(akàr régebb munkahelyen, rendezvényen bárhol ) ahol sok ember volt és tudtak egymassal kapcsolódni én meg szürke kisegér maradtam, úgy mentem haza mint a mosott sz@r, otthon is örlôdtem hogy mi a baj velem miért nem tudok úgy szocializálódni mint más . Aztán rájöttem, hogy ez van, en ilyen vagyok és nem tudom ‘megerőszakolni’ magam hogy ne legyek önmagam, inkább megtanulom elfogadni . Jól érezni magam egyedül is, zenét hallgatva ha màr nincs kivel beszélnem, állatkàimmal foglalkozni meg azzal a nagyon kevés emberrel akit én is érdeklek. Szerencsémre sikerült olyan munkát találnom ami ilyen introvertáltnak való és nincsenek kollégáim. Egyik legjobb érzés a világon 😄 jarok egyedül sétálni, beülök egyedül enni valami finomat, vásárolok, kutyámmal vagyok. Amíg azon emészted magad hogy mas kellene legyél és valami nek oké veled addig nincs lelki békéd, ez a folyamatos agyalás lehúzza az energiád és kb a saját napodat cseszed el😀 ami hozza magával azt hogy emiatt pláne nem vagy vonzó mások szemében mert ilyenkor tuti morgós kisugárzásunk van. Kezdd el jól érezni magad magaddal😅 te leszel ott életed végéig, a legtöbb emberi kapcsolat úgyis csak felszínes, pláne munkahelyen. Tegyél kis lépéseket a céljaid fele, vedd észre az apró sikereidet, hogy mit csinaltal az nap ami tényleg jól esett, ami előrébb vitt és ezekre gondolj, ne arra hogy biztos valami baj van, rossz következik.

2022. nov. 23. 10:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a munkahelyedre koncentrálódnak a negatív élményeid akkor el kell gondolkoznod az okain.

Önbizalom hiány?

Depresszió?

Másfelé kalandozol fejben és többet hibázol?

Találnod kellene egy barátot akivel jól érzed magad. Nem havert, hanem valódi barátot.

A helyedben kiszellőztetném a fejem egy kirándulással egy szabadnap keretében (ha lehet 2-3 nap az még jobb)

A lényeg, hogy ne a környéken legyél, hanem ismeretlen helyen. Hagy otthon a gondokat és ismerd meg magad jobban. Gondolkozz el a fenti kérdéseimen és dolgozz ki egy megoldást.

2022. nov. 26. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
5 igen ez nem rossz. Én néha vonatra ülök ahogy most is és bolyongok egy idegen városban-faluban. Nem történik semmi különös, és ott is egyedül vagyok, de legalább kimenekülök a lakásból és az állandó környezetből
2022. nov. 26. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!