Miert van ok nélkül rossz kedvem mindig?
Allandoan mikor felkelek reggel és este amíg el nem alszok nagy nehezen mindig ideges vagyok feszült és rossz a kedvem.. nincs kedvem semmihez.
Nagyon sokszor van h kitalalok vmit h most pl megnézek egy filmet aztán 2p múlva meg elmegy tole a kedvem .. hangulat ingadozasaim vannak.. nem szeretek itthon lenni de nm is tudok menni sehova.. vannak barátaim egy kevés dee ok sem az igaziak. Önbizalom hiányos vagyok és utalom magam a súlyom miatt is de nm tudom h mi miatt van ez az egész.. kb 2 hete van így.. mit tegyek ez ellen? Segítsetek!
14/L
Ezek teljesen normális tinédzserkori problémák, megspékelve a téli depresszív időszakkal... Ha csak 2 hete tart, nincs miért aggódnod. Kezdj el napi rendszerességgel mozogni (az nemcsak a súlyodat csökkentheti, de a hangulatodra is jó hatással van) és igyál sok teát (javulni fog tőle a közérzeted).
Van itt egy egyszerű strasszoldó módszer, nekem bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!