Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert van ok nélkül rossz...

Miert van ok nélkül rossz kedvem mindig?

Figyelt kérdés

Allandoan mikor felkelek reggel és este amíg el nem alszok nagy nehezen mindig ideges vagyok feszült és rossz a kedvem.. nincs kedvem semmihez.

Nagyon sokszor van h kitalalok vmit h most pl megnézek egy filmet aztán 2p múlva meg elmegy tole a kedvem .. hangulat ingadozasaim vannak.. nem szeretek itthon lenni de nm is tudok menni sehova.. vannak barátaim egy kevés dee ok sem az igaziak. Önbizalom hiányos vagyok és utalom magam a súlyom miatt is de nm tudom h mi miatt van ez az egész.. kb 2 hete van így.. mit tegyek ez ellen? Segítsetek!

14/L

2017. dec. 16. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen normális tinédzserkori problémák, megspékelve a téli depresszív időszakkal... Ha csak 2 hete tart, nincs miért aggódnod. Kezdj el napi rendszerességgel mozogni (az nemcsak a súlyodat csökkentheti, de a hangulatodra is jó hatással van) és igyál sok teát (javulni fog tőle a közérzeted).

Van itt egy egyszerű strasszoldó módszer, nekem bevált:

[link]

2017. dec. 16. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!