Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit kene tennem?

Mit kene tennem?

Figyelt kérdés
Gyors es eros hangulatingadozasom van. Nemsokara fogok pszichologushoz es csaladsegitohoz jarni, de ugy erzem csak fel akarom adni. Annyira gyorsan valtozik az agyam. Nem szeret senki, annyira gyulolom magam es mindenkit. Csak azt akarom hogy vege legyen. Nem tudom miert irom ki ezt, csupan annyira tulcsordul az agyam ilyenkor hogy kenytelen vagyok irni. Valaki segitsen mert ez szornyu.

2022. nov. 20. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
mire alapozod ezeket? esetleg, ha írnál magadról...
2022. nov. 20. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretek zenet hallgatni, szeretnek baratokat (bar gyakran jol elvagyok a kepzeletbeliekkel is). Regebben rajzoltam es verseket irtam. Meg altalanosba jarok, de senkivel sincs meg ugy a kozos hang. Erzem, es mondtak is mar hogy erettebb vagyok a koromnal. Es mit mire alapozok? Ha a hangulatingadozasra erted, akkor erzem. Egyszer nagyon boldog vagyok, motivalt es nevetgelos. Aztan mintha a vilag osszes terhet en viselnem. Ha a pszichologusra gondoltal, akkor azt pedig tudom. Az iskolaban a tanarok megtudtak rolam valamit, ami miatt megint csaladsegitohoz es mar kotelezoen pszichologushoz kell jarnom.
2022. nov. 20. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
de mi okozza? kamaszkorban vagy? barátok, pasik?
2022. nov. 20. 20:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Nincsennek se barataim, se partnerem. Kamaszkorban vagyok, de hidd el, ez mas. Nem olyan mint masoknal. Nincs oka, csak ugy jon.
2022. nov. 20. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit nyugodj le, menj el a pszihológushoz és ezeket mind megbeszélheted vele. Kamasz korban sokminden változik, ez lehet hormonális változás is úgyhogy ne idegeskedj rajta.
2022. nov. 20. 21:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Ti ezt az egészet nem értitek.
2022. nov. 21. 06:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, de itt nem is fogunk tudni segíteni. Ezért akarunk megnyugtatni amg nem beszél egy hozzá értővel. Ha neki elmondasz mindent ő tud segíteni. Az iskola is azért szólt a családsegítőnek, mert ők is csak így tudnak segíteni neked. Valószínüleg nem véletlenül.
2022. nov. 21. 14:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemregiben volt egy ongyilkossagi kiserletem, es megint padlon vagyok. Ez nem hormonalis valtozas. Meg azt se tudom ki a pszichologusom, mit kene tennem?
2022. dec. 14. 05:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!