Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mit kéne tennem?...

Jasminqwp2 kérdése:

Szerintetek mit kéne tennem? Migrén vagy komolyabb baj van?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt óta fura nyomó és lüktető érzést érzek a fejemben és néha bele is nyilal a fajdalom,és hányingerem van már tőle, hányni nem hánytam de sokszor érzésem. Emelett a fényre és hangokra nagyon érzékeny vagyok. A szemem alatt id hatalmas karikák jelentek meg mert már aludni sem tudok rendesen. Emelett hozzá kell tennem hogy pánik betegség is vagyok, ami miatt sokszor beképzelt azt hogy xy ok miatt fáj a fejem és szívdobogásomvan. Ma jutottam el oda hogy ma élmények dokihoz de nagyon nem tudom addig mit csináljak, szóval szerintetek ez migrén lehet? Mivel a front változás van

De az tarthat 3 napig?

2022. okt. 24. 06:30
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem lehet migrén azok alapján amit írsz.

A doki tudja majd megmondani.

2022. okt. 24. 06:33
 2/2 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
51%
Természetesen menj el orvoshoz, de lehet migrén, igen. Vannak migrénes ismerőseim, akiknek semmilyen gyógyszer nem segít és napokig szenvednek ezektől a tünetektől, amiket te is leírtál.
2022. okt. 24. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!