A magánpszichiáter által kapott diagnózis titkosított?
Figyelt kérdés
Azaz, csak a páciens és a pszichiáter/terapeuta tudhat róla, a munkáltató vagy bárki más nem, ugye?2022. nov. 15. 17:42
11/13 anonim válasza:
Szerintem is jó, de nem mindenki örül, például kíváncsi nővérek :D
Itt egy témának szentelt csoport: [link]
12/13 anonim válasza:
Nem olvastam a többi választ. Én voltam magánpszichiáternél és én magam diktáltam be az általa adott diagnózist az sztk-s pszichiáternek. Az sztk-s soha nem tudta volna meg ezt a diganózist, ha nem mondom meg önként. Ez 2016-ban volt. Azóta lehet, hogy változtak a dolgok.
13/13 anonim válasza:
Más orvos se láthatja a pszichiátriai leleteid még az üzemorvos se enyém legalábbis nem fért hozzá hőbörgött is miatta,hogy következőnek az összes papírom vigyem be,mert mire fel szedek én antidepresszánst és,hogy merek így dolgozni🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!