Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az már mennyire rossz jel ha...

Az már mennyire rossz jel ha próbálom leegyszerűsíteni az életemet?

Figyelt kérdés
Odáig fajult nálam ez a valami, nem tudom depresszió- e de már annyira semminek nem látom értelmét, gondoltam csak megpróbálok túlélni, s leegyszerűsíteném az életemet amennyire csak lehet de ez így nekem nem éri meg, akkor már a halálnak is több értelme van. Nagyon beteg vagyok, öngyilkosság lesz a vége? Mert úgy érzem
2022. nov. 15. 03:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Most annyira rossz a közérzetem vagy nem tudom minek nevezzem ezt, annyira értelmetlen most jelenleg minden a fejemben, nem bírom ezt, nem bírok elaludni sem, nem tudok így élni, annyira rossz az élet, körülöttem is minden megváltozott az évek alatt minden értelmét vesztette számomra
2022. nov. 15. 04:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok beszélgetni senkivel mert nincs hozzá erőm, nem tudok semmit csinálni, csak úgy érzem most meg kellene haljak
2022. nov. 15. 04:01
 3/4 anonim ***** válasza:
37%

Én is voltam így, én se tudtam eldönteni, mi történik, de a fluoxetin segített, szóval depresszió kellett hogy legyen.

A helyedben mindenképpen felkeresnék egy pszichiátert, akinek beszélhetsz erről, és aki gyógyszert is tud felírni, ha szükséges.

Kitartás, lehet ezen változtatni, még akkor is, ha jelenleg lehetetlennek tűnik. Ki tudsz belőle jönni, csak akarni kell, tenni érte, és segítséget kérni. Az, hogy ide írtál erről, már egy lépés afelé, hogy jobban érezd magad.

2022. nov. 15. 04:42
 4/4 anonim ***** válasza:
41%
milyen idős vagy? mióta vannak ilyen gondjaid?
2022. nov. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!