Mik egy Borderline-s ember , és egy nem Borderline-s ember közti a különbségek??
Rám ezek nem igazak. Sosem fenyegetem senkit öngyilkossággal. Falcolással. Nincs elhagyástól felelmem. Volt hosszú párkapcsolatom. Barati kapcdolataim tartósak. Nem viharosak. Szakítást elfogadom. Az is békés volt. Vagy közös döntés.
Stabil az énképem. Értékrendem.
Függőségek vannak. Szinte csak bántalmazásnál érzelemszabályozási zavar. Ahogy a hisztrionikus anyámnak is. Neki durvább. Nem dobálok tárgyakar.
Érzelmileg fájdalmad (pl szülői ház eladása) veszteségeknél titokbsn falcoltam. Már azt sem.
13: ha nem teljesíted az esszenciális kritériumokat (minimum 5öt), akkor nem vagy borderline.
A falcolás és az érzelemszabályozási nehézség még nem egyenlő a borderline személyiségzavarral, lehet a depresszió, szorongás tünete is.
14-es. Mégis ez a diagom + C-PTSD. Orvos is mondta, hogy nem hasítok.
+ szerintem skizoaffektív.
Thalassa Házban voptam. Ott nem adtak. Mindenhol máshol igen.
C-PTSD-nek hiába nincs BNO kódja még, az biztos hogy van. Üzemorvosira szövegesen írja rá.
A skizoaffektív kérdéses mindenhol. Borderen nagyon túlmutató pszichózisom volt 15 eve. Hanghallás maradt fenn. Néha emlékhalu.+ súlyos depi,bipol kevert szokott lenni. Gyógyszer mellett hipomàn nincs. + szorongás (enyhe)
16-os.
Másodvélemémy is C-PTSD/Border + egyéb.
Én egyszerre vagyok Borderline, és nárcisztikus/szociopata személyiségzavaros is.
Nekem mindegyiknek a kritériuma fele-fele arányban van jelen.
De rám a legfőbb jellemző: a Rejtett nárcizmus. (Azaz, nincsenek külső nyomai az egómnak, senki szeme láttára sem, mert bárki előtt álcázom.)
Én nem vagyok messze a terroristák / sorozatgyilkosok észjárásától. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!