Van itt olyan aki kényszerbetegséggel küzd?
Figyelt kérdés
Engem már évek óta kínoz és ez az elmúlt 2 hét maga volt a pokol. Tudna valaki tippet/tanácsot adni, hogy hogyan lehetnék jobban? Állandóan vissza térnek a negatív gondoloataim, ami felerősíti, a kényszervselekvést és már nagyon ki vagyok merülve lelkileg. Nem tudom meddig bírom.2022. nov. 12. 14:13
1/13 Manócska1 

válasza:

nekem is voltak,sajnos én kórházba is voltam de ez egy hosszú szomorú történet. javaslom fordulj szakemberhez mert kikészülsz
2/13 A kérdező kommentje:
Voltam már de állandóan csak gyógyszerrel tömne amitől rosszul vagyok és elnyom. A problémáimra pedig nem hoz megoldást. Jövőhéten újra megyek, megpróbálom utoljára.
2022. nov. 12. 14:18
3/13 anonim 

válasza:

Nem mind1 milyen dolgokrol van szo. Van amivel egyutt lehet elni siman.
4/13 Manócska1 

válasza:

értem,hát én nagyon beteg voltam és míg élek már szednem kell a gyógyszereket sajnos. sok szerencsét kérdező
5/13 anonim 

válasza:

Milyen kényszercselekvéseid vannak?
6/13 A kérdező kommentje:
Rettenetesen hülyének fogtok nézni de nekem a vizsgálgatás. Van 2 macskám és őket vizsgálgatom kényszeresen, ha pedig nem akkor arra gondolok, hogy valami súlyos betegségük van. Már szinte az összes létező betegséget kitaláltam rájuk és totál kínszenvedés az életem. Van olyan is, hogy pl arra gondolok, hogy ha nem csinálok meg apróbb dolgokat akkor ők betegek lesznek meg ilyenek.
2022. nov. 12. 15:09
7/13 Manócska1 

válasza:

dehogy nézlek hülyének. nekem olyan volt hogy pld a szőnyegen ha megláttam egy kis szöszt,zavart fel kellett vennem.meg este addig nem tudtam elaludni míg a szekrényen minden tárgyat meg nem igazítottam stb. durva betegség sajnos
8/13 Manócska1 

válasza:

szerencsére ezek már elmúltak,de ismételgetnem kell hogy mit csinálok pld. ettem,gyógyszert bevettem adok a kutyának enni. ez is rossz
9/13 anonim 

válasza:

És még, mit szoktál? Érdekel hogyan lehetne ezen segíteni.
10/13 A kérdező kommentje:
Igazából ennyi, nekem ez is bőven elég. Vizsgálgatom őket, ha pedig nem akkor rájuk képzelek valami dúrva betegséget.
2022. nov. 12. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!