Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van ittolyan, aki túlélt...

Van ittolyan, aki túlélt öngyilkossági kísérletet, és volt halálközeli élménye?

Figyelt kérdés
Érdekelne, mit látott, milyen tapasztalata volt. A könyvekben főként hirtelen balesetek utáni túlvilági élményekről írnak. Mintha direkt kerülnék az önbántalmazó részeket, és kíváncsi vagyok, hogy ha valaki túlélt már ilyet, hogyan viszonyul az élethez, a második esélyhez.

2022. nov. 10. 20:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
38%
De nem kel nekem hnni. Nemsokéra megjhalok - ha vissza tudok még jönni megírom
2022. nov. 15. 18:07
 32/34 A kérdező kommentje:
26, a DMT-rol mar hallottam, csak ugye hogy a francba jut hozza az ember... de allitolag az afy is ezt termeli a halal elott, es erre fogjak az elmenyeket, szoval igen, ez kb ugyanaz, nem sima hallucinacio. Egyszer kiprobalbam, kar hogy nem legalis.
2022. nov. 15. 18:47
 33/34 A kérdező kommentje:

31, en nem biztatlak erre. Ne csinald azert, hogy megirhasd, azert kerdezek inkabb olyanokat, akik mar tul vannak rajta mas okokbol.

Ha segitseg kell, mert rosszul erzed magad, inkabb itt nezz szet:

[link]

2022. nov. 15. 18:50
 34/34 anonim ***** válasza:
Ok. Túléltem (31-vagyok) extra mennyiségű alkoholt ittam. Nem volt most semmi különleges élményem. Köszönöm 33.
2022. nov. 16. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!