Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges hogy beképzelem...

Lehetséges hogy beképzelem hogy valaki kedvelt/kedvel engem?

Figyelt kérdés
Eszembe jutott minden szituáció amiben az illető velem beszélt vagy tett olyan dolgokat amiből arra következtethetek hogy talán kedvelt engem. Mindig mikor találkoztunk volt valami ilyesmi, de legjobb barátnőm pasija az szóval nem mondhatta el nekem, de azt mondta egyszer legjobb barátnőmnek hogy nem szereti őt, ott voltam én is. Egyszer rám mosolygott de félek azt is csak beképzeltem és visszamosolyogtam. De legjobb barátnőm nagyon szerette/szereti őt de már többször is megcsalta. Egyszer rámírt hogy legjobb barátnőmmel mi van mert nem válaszol neki. Aztán én elmondtam de többet nem írtam nehogy megutáljon a barátnőm. Nem tudom mit higyjek, lehet csak beképzeltem az egészet, mondjuk tényleg tett arra utaló dolgokat, s egyszer komolyabb témában is beszélgettünk legjobb barátnőm társaságában persze. Nyilván lehet az is hogy csak kihasználna, valószinűbb.

2022. nov. 9. 14:59
 1/3 A kérdező kommentje:
S egyszer azt mondta hogy szeret de szerintem csak viccelt vagy kínos helyzetbe akart hozni.
2022. nov. 9. 15:00
 2/3 A kérdező kommentje:
most jut eszembe 2× mondta
2022. nov. 9. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem képzeled be. Viszont amiket leírtál abból arra lehet következtetni hogy nem önmagát adja. Lehet csak olyan állarcot mutatott feléd, amiből te arra következtettél hogy kedvel. Ne vedd túl komolyan. Ebben a helyzetben jobban jársz ha elengeded ezt az egészet.
2022. nov. 10. 15:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!