Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik nagyon el vannak keseredve, esetleg több ok miatt ? Nincs pénzük, albérletben laknak, félnek, szoronganak ? Ezzel együtt csalódtak emberekben, netán épp most szakítottak ? Akik nem tudnak pihenni és

Figyelt kérdés

rossz lelkiállapotban vannak ?

Írjatok erről bőven. Nektek csapongnak a gondolataitok ? Érezték dühöt , szomorúságot, kilátástalanságot, ami a fizikai állapotokra is kihat ?

#fáradtság #félelem #Kilátástlanság
2022. nov. 8. 23:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Nincs munkám, a párommal szakítottunk, teljesen kilátástalan a jövőm, és most az egészségem is romokban. Utoljára gyerekkoromban voltam boldog, azóta mindig voltak problémák amik megakadályoztak abban hogy normális életet éljek, de mindig ellavíroztam valahogy, meg próbáltam a dolgok jó oldalát nézni. Viszont most padlón vagyok, ebből már nem látom a kiutat.
2022. nov. 8. 23:36
 12/31 anonim válasza:
97%

Vendéglátóztam. Szezonos volt amit hiba volt bevállalni.

Akik eddig megtaláltak engem az összes átvert. Akikkel párkapcsolatban éltem ők megcsaltak, akivel már alakult valami ő pedig hazudott. Valamiert mindig rossz zsákba nyúlok. És természetesen ez is aggaszt, hogy az idő pereg felettem, igazi társat akivel a jövőt lehetne építgetni még nem találtam. Ami tegyük hozzá, a mai világban rohadt nehéz.

2022. nov. 8. 23:36
 13/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is hasonló cipőben jársz, mint az ide írók?
2022. nov. 8. 23:41
 14/31 A kérdező kommentje:
11, 12, megértelek nagyon. Igen. Nagyon elegem van és nem látom a kiutat. Bűntudatom van és marcangolom magamat. Ahol dolgoztam, sajnos nem tudtam kihúzni decemberig, hiába próbáltam. Kikèszültem idegileg. Jövő héten hétfőn kezdek új helyen karácsony előtt. Mi lesz, ha nem felelek meg ? Kirúgnak is itt maradok karácsonyra munka és minden nélkül. Albèrletből is majd kidobnak. Engem is nagyon csúnyán átvertek, fáj mindenem. Állandóan zaklatott vagyok, utálom magam, amiért a cigiről sem szoktam le, azon is spórolhattam volna. Aki az életemben volt, lehúzott anyagilag. Kölcsönkért és nem adta vissza, egy semminek érzem magamat és nem akarok már élni sem. Nem látom a kiutat.
2022. nov. 8. 23:50
 15/31 A kérdező kommentje:
Össze - vissza írok, mert nagyon zaklatott vagyok, aludni sem tudok, azt sem tudom, hogy látom majd el az új munkámat. Bár lenne pénzem , meglenne az, amit az exemnek adtam és kipihennèm magam, legalább karácsonyig itthon lennék , annyira fáradt vagyok, minden nehezemre esik.
2022. nov. 8. 23:52
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Jelen.
2022. nov. 8. 23:56
 17/31 anonim ***** válasza:
71%

mind igaz rám is sajnos.

és egyre antiszociálisabb vagyok, már nem látom értelmét emberek közé menni.

ami segített a lelkiállapotomon, az online pszichológiai tanácsadás, persze hogy online, mivel személyesen elmenni már sehová nem szeretek.... jobb így, már annyira megszoktam, kényelmesebb nekem. pszichológussal heti szinten beszélek, ő meghallgat, tanácsot ad, sajnos bízni már nem tudok senkiben, sokan átvertek és visszaéltek csak azzal, ha megnyíltam... egy szakemberben viszont meg tudok bízni, és beszélgetek vele, mert mással már nem tudok és érzem,hogy egy kis ventillálásra azért nagy szükségem van.

2022. nov. 9. 00:05
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

Én nem tartozom ebbe a táborba most, de nekem is volt az életemben párszor ilyen kilátástalan, nehéz szakasz...

Kollégáim mondják sokszor, hogy idősebb korom ellenére javíthatatlan optimista vagyok. Igen, mert már tudom, hogy az élet egy hullámvasút, nem maradsz mindig lent, de persze fent sem.

Úgyhogy ne adjátok fel, minden rossz (is) elmulik egyszer, és ezekből amúgy is "tanulunk". Az élet része a nehezebb időszak is.

Sok sikert kívánok nektek és mielőbbi boldog, elégedett állapotot.

2022. nov. 9. 00:05
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
18-as! Maradj is ilyen még 50 évig. Azért nincs igazad. 52 éves vagyok , rákos , leszázalékolt. Lesz még jobb?
2022. nov. 9. 00:08
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet jobb persze. Betegségbol lehet gyógyulni is. Az elmúlt 2 évben 3 közeli hozzátartozóm, barátom került ki győztesen a rák karmaibol, pedig az egyik 4-es stádiumú hererak volt, nem gondoltuk, hogy mostanra már tünetmentes lesz, de az. 🙂

A leszazalekolas ténye önmagában nem ok arra hogy végleg lemondjunk mindenről. Minden nap tartogathat kellemes meglepetéseket még.

Most küldök neked egy nagyon erős pozitív, gyógyító gondolatot... 😘

2022. nov. 9. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!