Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hatással van ha valakin...

Milyen hatással van ha valakinek nincsenek emberi kapcsolatai?

Figyelt kérdés

Tehát nincsenek barátai, se párja, alig tud szólni valakihez de nagyon magányos csak fél ismerkedni, mert nincs önbizalma, bizalmatlan és úgy érzi úgyse szeretné senki őszintén.

Olvastam, hogy a magány olyan egészségtelen mint a dohányzás vagy az alkoholizmus ez igaz? Esetleg kialakulhat valakinek emiatt mentális betegsége?

2022. nov. 6. 15:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

Én is így vagyok mint te kivétel az,hogy vannak barátnőim de nem igen érnek rá mert ott a családjuk. Sokszor érzem magam egyedül hétköznap is.

Hétvégén a legrosszabb nincs kihez szólni,nincs kivel beszélni a neten.

Sokszor szomorú vagyok és sírok.

31/N

2022. nov. 7. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Üdv, nekem nincsenek emberi kapcsolataim, legalábbis ami van is, az nem olyan tartós hogy baratsagnak vagy ilyesminek lehessen nevezni. És hát hogy milyen hatással van rám? Hát, néha nem érdekel, mert eltudok lenni ígyis simán, néha meg k@rva sz@r és magányosnak érzem magam. Szóval is-is.
2022. nov. 7. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
29%
Ott nemcsak az okozatokat kéne keresni erre, hanem az okokat is.....
2022. nov. 7. 15:09
 14/14 anonim ***** válasza:
56%

Az ember társas lény. Ép fejlődéshez szükséges, hogy legyenek társak körülöttünk.

Rólam pl nem sokan feltételeznék, hogy magányos vagyok, pedig de. Kicsit szorongóvá tesz, meg kényszeressé. Az ember önértékelése sem az igazi. Szal szar egyedül.

2022. nov. 7. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!