Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetek boldog ha...

Hogyan lehetek boldog ha egyszer nulla vagyok 31 évesen?

Figyelt kérdés

Szeretnék elköltözni a szülőktől,hogy végre elkezdhessek bátran szórakozóhelyekre járni,bulizgatni,szerezni barátokat stb... de nem tudok önbizalmat növeszteni mert a tudat,hogy a szülőknél vagyok teljesen elkeserít.

Úgy gondolom a pénz az ami meg tudna változtatni de honnan szerezzek sokat. Teljes vagyonom 5000 euró. A fizetés meg kb 750 euró. Ebből hogy éljek meg albérletben nem értem.

Szerencsejátékba szoktam menekülni de nem erre vágyom hanem egy saját életre . Plusz a szociális skillem is nulla, soha nem jut eszembe semmi amit mondhatnék masokank mert nincsenek gondolataim.

Nem tudok beszélgetni, nincs sok pénzem, zavarba jövős(pirulos) vagyok férfiként.

Pls segítsetek hogy hozzam magam rendbe?

2022. nov. 5. 19:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy pl hogy a szülők megkeresték, nálam is ez van engem manipulálnak, hogy mit csináljak. :D jobb fizut kell elérned, de amúgy egy lánnyal ha ő is melózik és összefogtok, már eleget kerestek.
2022. nov. 5. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem tudnál addig, míg elköltözöl eljárni pl. sportolni (valami közösségire gondolok), kirándulni, vagy egyéb dolgok ami érdekel. Itt találhatnál kortársakat és kialakulna lassan a külön életed.
2022. nov. 6. 21:49
 13/14 A kérdező kommentje:
A sztoicizmust fogom gyakorolni ez segíteni fog.
2022. nov. 7. 07:18
 14/14 LakatosAnonymus ***** válasza:
43%

Anno tanultál rendesen?

Pár kezdő lépés:

Kéne egy barát. Függetlenül attól, hogy lány vagy fiú. El kéne nyerjétek egymás bizalmát. El kell mondjátok egymásnak a gondolataitokat és bánataitokat.

Valamiben különösen tehetséges vagy? Ha igen, fektess arra pénzt, ne a szerencsejátékokra. Ha még nem vagy függőjük, azonnal hagyd abba.

Nézz utána a neten jobban fizető melóknak, ha van egyáltalán ilyen (érettségi nélkül).

2022. dec. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!