Pszichoterápiának mi értelme van ha gyógyszerekkel tömnek nulla haladás van, a dózist a 4xre emelték és sehonnan sehova tartunk?
Lassan 1 éve járok gyógyszeres terápiára. Semmi változás sincs a kezdeti állapothoz képest. A gyógyszer dózisát 4x emelték, mert a kezdeti gyógyszer mellé kaptam még egy másikat is, mindkettő duplázták azóta (=4x dózis).
És mindezzel együtt a világon semmiféle változást nem érzek. Ugyanúgy hullámokban tör rám a pánik, ugyanúgy állandó öngyi gondolatok stb.
Voltaképp minek járok?
"Tudod…azt neked is akarni kell."
És hogy kell AKARNI? Azt hogy kell csinálni ezt valaki elárulja nekem? Mert ezt még soha senki nekem el nem mondta.
"társadalomba nem fogsz beilleszkedni."
napi 8 óra meló heti 5 nap.
Nem elég beilleszkedés?
"Pszichológust/orvost kell váltani azonnal!!! "
ez a 4. orvos.
legyen egy 5.?
minek?
"segítesz saját magadon,"
És HOGY??? ezt az apróságot valaki elárulja?
"Azért azon el kellene gondolkodnod, "
ezen gondolkodom, de sehova se jutok. ez megint egy hűdeokosnak tűnő de semmire se jó maszlag duma. mert gondolkozzak el oké elgondolkodom és semmire se jutok-na akkor hogyan tovább?
“ ugyanúgy állandó öngyi gondolatok stb”
Ezen csak te tudsz változtatni. A gyógyszer nem irányítja a gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!