Mit tegyek, ha családtag mentőt és rendőrt hívat, valótlant állítva?
Hiába mentem máshoz, akkor ott kerestek.
Tegnap tudtam meg a rendőröktől, hogy a héten ez már a második alkalom. Ők mondták le a mentőket.
Ha az érkezik előbb, simán elvihet, mondván nem feladatuk megitélni a helyzetet, ki hazudik, ki nem. Kórház is felvehet, ha nem tudja felvételkor megítélni, hogy indokolt-e felvenni.
Ezeknél lebukott. De mi lesz, ha később nem fog?
9-es.
Igen. Van baj nála. De hogy kérjek igazolast erről orvostól, ha már nem jár?
Diagnózisban nem értenek egyet az orvosok. Jelenlegi szerint c-ptsd, következményesen érzelmileg labilis zavar, unipoláris depresszió, szorongás. Van még egy. Nézem EESZT-ben a diagnózist.
Korábban is emlegette, hogy jobb lenne kórházi beállítás vagy más orvoshoz kellene járnom. Régen jobban voltam, pedig kevesebb gyógyszerem volt és sokáig gyógyszert sem szedtem.
Megnéztem a telefonját. A korábbi hívás előtt beszélt az orvosommal. Nem tudom mit. Később hívta a segélyhívót. Akkor még úton voltam haza.
Külföldre próbálok menni. Senkinek nem volt eddig más ötlete. Kellene szakvélemény, hogy ott is tudjak gyógyszert íratni. 1 hónapja hiába várok rá. Igaz, akkor mèg máshoz kellett volna.
Itt már aludni sem merek. Gyógyszert sem merek azóta bevenni, mert álmlsít és úgy nem tudok virrasztani.
Mentőt lemondta a rendőr mert rájött, hogy anyu hazidik.
Itt ha azt hazudja valaki, hogy ön vagy közveszélyes vagyok, akkor mentő elvisz.
Gyerekkoromban Anyut akkor is elvitték, ha sok gyógyszert vett be. Akkor is, ha csak fenyegetőzött. Ezt én és Apu nem ráfogta. Nem hazudtunk.
Ezek szerint rendőrnek elég mobdani, hogy szándékomban sem állt. Ez így is van.
(Lehet nem mindig, nem mindenkit). Ha nem hazudott volna bűncselekményt, akkor csak mentő jött volna.
15-ös
Van pszichés betegségem. De se nem vettem be egy rakás gyógyszert, e nem terveztem ilyet.
Anyu hívta a segèlyhívót és hazudott. Azért jött 2 rendőr is, mert bűncselekmènyt is hazudott. Végül bevallotta.
Ekkor tudtam meg a rendőröktől, hogy előtte pár nappal is volt hasonló. Nem voltam itthon. Ezért nem tudtam róla.
Dagnózisaim leírtam. Jelenlegi orvosom szerint:
-C-PTSD
-Erzelmileg labilis zavar
-Depresszió
-Szorongás
-Súlyos stresszre adott egyéb reakció (flashbacket okoz az élmény, amire ezt a diagnózist kaptam.)
Ezekre szedek gyógyszert.
Anyunak korabban ezek voltak a diagnózosai
-Depresszió
-Hisztrionikus személyiségzavar
-Alkoholfüggőség
Már nem jár orvoshoz. Nem szed gyógyszert.
Nem tudom, hogy Anyu miért hazudozik, miért szeretett volna kórházba vitetni.
Borzasztó élmènyem volt kórháztól. Azóts a szótól is rosszul leszek.
A súlyos stresszre adott egyèb reakció a kórházi élménytől van.
Egyeztettem orvossal levŕlben. Masszív pszichózist okozott a kórháztól a rettegés. Ezt írta.
Kihívasa előtt nem volt. 3 nappal előtte volt időpontom.
Időpontot mèg mindig nem adott. Gondolom 3-6 hét múlvs fogad.
Rákèrdeztem, hogy mi legyen ezzel. Várom a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!