A pszichológussal ti tegeződtök vagy magázódtok az ülésen?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 10:56
11/18 anonim válasza:
Magázom, pedig öcsém lehetne, és nagyon szimpatikus. De úgy érzem egy ilyen távolságtartás kell, hogy mégsem barát, hanem egy másik, bizonyos értelemben szabadabb szerep az övé. 49f
12/18 anonim válasza:
Én úgy tudtam (jártam terápiára elég sokat és nem is egy pszichológushoz), hogy a magázódás az alapértelmezett és elvárt. Az egyik terapeutámmal nem magázódtunk csak, mivel gyerekkorom óta ismerem őt (és így tulajdonképpen nem is járhattam volna hozzá, ti. az egyik barátnőm testvére).
13/18 anonim válasza:
Tegeződünk, semmilyen hátrányát nem érzem. Az előzővel magázódtunk.
14/18 anonim válasza:
Magázódunk, azonos nem és kor “ellenére” is. Folyékonyan beszélek tegező és magázó formában is, nem gond. ;)
15/18 anonim válasza:
Magazódunk. Kiveve ha káromkodik ("b@szd meg").
17/18 anonim válasza:
Én igyekeztem semleges maradni. Mindig úgy fogalmaztam, hogy se tegezni, se magázni ne kelljen.
Egyébként tegezni szerintem nem jó. Ha tegezed akkor barátként, közeli ismerősként tekintesz rá. Ha magázod akkor egy kívülálló idegenként, aki kívülről szemléli az életed és semleges tud maradni.
18/18 anonim válasza:
Magazodunk, es el sem tudnam kepzelni tegezodve. Nem csak a kora miatt. Ez jobban tartja a terapias kereteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!