A pszichológussal ti tegeződtök vagy magázódtok az ülésen?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 10:56
3/18 anonim válasza:
Tegeződünk. Az első találkozón ezt beszéltük meg.
4/18 anonim válasza:
Tegeződtünk, amíg jártam. Szintén első találkozókor beszéltük meg, bár nehéz is lett volna magázni egy 30 körüli nőt.
5/18 anonim válasza:
Korombeli volt, de az lején tisztáztuk, hogy magázódunk a korrekt viszony megtartása érdekében.
6/18 anonim válasza:
Tegeződünk, kb 2-3 év lehet köztünk.
8/18 anonim válasza:
Amíg jártam, magázódtunk. Amúgy is anyám lehetne a korából kifolyólag. :D (Amúgy vendéglátós tanárom mondta egyszer: ha tegeznek, tegezd vissza, ha kikérik a magázást, kérd ki te is magadnak, azóta tartom;))
9/18 anonim válasza:
Akik tegeződnek miért lettek lepontozva?
Én pl örülök, hogy tegeződtünk, mert így sokkal könnyebben meg tudtam nyílni.
10/18 anonim válasza:
A tegeződés kevésbé professzionális, a terápiás kereteket is lazítja. A pszichológus nem egy barát. A bankban sem fogunk tegeződni az ügyintézővel, hiába vagyunk egy korosztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!