33 eves vagyok es 2 sörtől nagyon rosszul vagyok masnap es csak 3. napra tudom kifekudni, ez normalis?
persze be sem rugok ertelmezheto szinten csak tompulok
es csak akkor iszok amikor elmegyek kuncsorogni szorakozohelyekre h majd hatha akad vmi olyan no akihez oda tudok menni
persze ez altalaban nem tortenik meg mert alkohollal mostmar nem tudom elnyomni a szorongast
szoval leggyakrabban max egy hetvegi napon iszok es azt sem mindig, egyebkent eszembe nem jutna, mert nagyon nem kivanja a szervezetem
nyilvan 20on par eves koromban meg jobban birtam inni de mostmar ez abszolút vallalhatatlan mert nagyon nagy kovetkezmenyekkel jar nekem
felek hogy maj vagy hasnyálmirigy problema vagy gyomor
kozben masok meg fiatal kortol kezdve minden aldott nap isznak aztan megsem betegednek meg
bocsanat de amikor 30 feletti nok jarkalnak es kelletik magukat vagy kifejezetten szert mennek h legyen szex akkor mirol beszelunk?
nekik lehet?
ezzel az "eridj prostihoz" jellegu oltogstasokkal nem vegzaljak a noket erdekes...
pedig rajuk is ki lehetne talalni valami formulat
pl: kell penz? ott a penzintezet es a hitel
nem kell ahhoz gavaller udvarlo
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!