Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A gyerekek szexuális beállítot...

A gyerekek szexuális beállítottsága mikorra alakul ki véglegesen?

Figyelt kérdés
Én például úgy emlékszem, hogy olyan 5 éves korom körül vettem észre először, hogy egyes nők jobban tetszenek, mint a többiek. Ez eldőlhet ennyire korai életszakaszban véglegesen?
2022. okt. 23. 06:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyi plusz információ, hogy harmincas heteroszexuális férfi vagyok.
2022. okt. 23. 06:26
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Véglegesen szerintem kb 40 évesen. De ide beletartozik a fétis késői kialakulása is.

Ha csak magát az orrientációt nézzük (hetero, bi, leszbikus, aszex stb) szerintem az 20-25 éves korra körvonalazódik.

2022. okt. 23. 07:09
 3/4 Metionin ***** válasza:
51%
22-25 szerintem.
2022. okt. 23. 20:04
 4/4 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy a legfrissebb tudományos kutatások szerint, az agy azon részei, amik nem változnak a születés után, másabbak a nem heteroknál, ez nem kialakul valamikor, hanem adott. De fétiseknél is korai bevésődésekről beszélnek, néha szintén felmerülnek genetikai tényezők is. Persze bizonyos téren változhat az ízlés, de egy sor dolog nem, és mindegyik korhatár amit megadtak, túl kései azokhoz.
2022. okt. 25. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!