Azt érzem, hogy a pszichológusom túlságosan is kedvel engem, hogy beszéljek vele? Hogy hozzam a tudtára, hogy etikátlan a viselkedése?
Jó szakembernek tartom, de furcsán viselkedik. Lényegtelen dolgokat többször elmond "Ön a kedvenc kliensem"
"Kis szívemnek szólít" "Gondolja, hogy a két szép szemei miatt, megváltozik valaki" ezek mellett bármikor írhatok neki hétfőtől vasárnapig, mindig válaszol a kérdésemre max.1 órán belül. Előfordult, hogy fél napot beszélgettünk levélben. A komolyabb problémáját is megosztotta velem. Egyszer eléggé kiakadtam, mert olyan véleményt mondott, ami számomra nem elfogadható, kiakadtam és megírtam az őszinte véleményem. Bocsánatot kért, hogy ő Soha nem tudna engem bántani. Minden esetre nem tudom hová tenni.
Jaj, ez semmi! 🤣
Az en terapeutam is mond olyanokat, hogy elvezzem az eletemet, es ha talalok olyan faszit, akkor dugjak orrba-szajba. Meg nem is tudom, milyen szoval illetett "kisszivem", "edesem", nem tudom, valami ilyesmi. Semmit nem akar, csak rohadt jofej. Egyik ismerosomet allandoan olelgeti, pedig tole sem akar semmit. Ilyen a stilusa. A pszichiaterek gyakran ilyenek. Engedd el, es ne lass bele semmit.
1# párkapcsolati probléma miatt 5 éve
3# amit leírtál, az is necces, de velem a saját nyomorát is megosztotta és szinte non- stop beszélünk, a pasimmal nem beszéltem ennyit 🤣 mintha ő generálná a problémáimat.
3-as Ez aranyos.
“Kisszívem, dugjon orrba-szájba, ha talál olyan pasit. Nem is kell nagyon keresgélnie, itt vagyok például én.”
A kérdés ezek után az, hogy tudsz-e rá úgy tekinteni, mint egy terapeuta és ő tud-e rád tekinteni, mint egy "beteg". Ha bármelyik kérdésre nem a válasz, akkor váltani kell!
Ha "csak" párkapcsolati problémákkal fordultál hozzá 5 éve és még mindig oda kell járnod, az nem túl jó ómen. Nem tudom, volt-e komolyabb lelki gond, de összességében 5 év alatt már dolognak meg kellett volna szűnnie...
Akkor ez az elmondottak alapján már nem terápia. Ha neked szimpatikus, mint ember, akkor ismerkedj vele, ha gondolod, de terapeutaként már szerintem nem tud szerepet vállalni.
Azért a többiek véleményére is alapozz, de én így látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!