Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az hogy 2 napja nem...

Miért van az hogy 2 napja nem aludtam SEMMIT és nem vagyok álmos?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

10.

Nem kamu, sőt kezdetben még jobban is ment vele, mint nélküle, kellemes volt. Bár lehet, hogy ez nem antidepresszáns, napi 5 Aneptinex az előírás, reggel 2, délben 1, este 2. Zolsana altatónak, Frontin nyugtatóként + algopirin, ha mindenem fáj, Covercard a szar vérnyomásomra, Valeriana Night Forte a hosszabb alvásért.

Jó lenne nem lehazugozni, én tudom, hogy mit szedek.

2022. okt. 21. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
10-es, ez mgis honnan a fenéből jött? :D Van összefüggés, de simán lehet önkielégíteni és szeretkezni is vele. :D
2022. okt. 21. 15:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Hány évesen szeded mindezt?
2022. okt. 21. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:
#11: Jó, hát akkor én is félnék az orvosodtól, mert nem úgy tűnik, mintha tudná, hogy mit csinál.
2022. okt. 21. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:

14.

Kötelező bunkónak lenni? A százas Frontin amúgy egy éve megvan és csak nagyon ritkán szükséges. Aneptinexel sosem volt bajom. Zolsanával már kicsit igen, mert ott van egy egészségtelen lelki függőségem, amivel nem tudok mit kezdeni.

Lehet nem tudja amúgy, mert alig van lehetőség a konzultációra, általában 10 perc áll rendelkezésre (és ezek is általában sablonkérdések, kicsit olyan, mint Joker-film egyik jelenetében), mert túl sok a beteg, és kettő állami pszichológus/pszichiáter van a régióban (ez egy nagyobb, egy kisebb várost és kb. 6-7 községet jelent). Sietnie kell, mert mindig teltház van, általában később jutok be, mint az időpontom és kifelé is látok egy tucat embert várakozni. Ennyit tud a magyar egészségügy vidéken.

2022. okt. 21. 15:34
 16/20 anonim ***** válasza:

13.

31 leszek - ha leszek - a télen. A problémák 28 évesen koromban indultak, egyik napról a másikra szinte. Előtte is voltak gondok, elég súlyosak is, de volt egy erő mögötte, egy érzés, ami azóta is hiányzik. Akkor még voltak álmaim, céljaim, reményeim, vágyaim. 2019 nyarán eltűnt. Az utolsó nap, amire konkrétan emlékszem, hogy még megvolt az 2019 augusztus 20.

Aztán fél évig próbáltam visszaállítani ezt a régi állapotot, de nem sikerült. 2020 januárjában meguntam a sok nem alvást, rémálmot, fájdalmat és akkor nyúltam altatókhoz. Be is vált, ritkán alkalmaztam, főleg ha reggel kellett mennem dolgozni. Aztán egy idő után ez vált az életem egyetlen örömévé, az a kis - vagy több - idő a bevétel és az elalvás között. Ellazított, nem féltem a reggeltől, tudtam aludni. Volt 1-2 dal és filmrészlet amit mindig megnéztem így este, 2 pilótakeksz és egy pohár tej mellett. Iszonyú jó érzés volt, újra boldognak lenni. A 20 darab átlag 3 hónap alatt fogyott el, nem volt ezzel baj. Ha nem volt, az se volt gond.

Csak aztán ahogy múlt az idő, ez az idő csökkent...

2022. okt. 21. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
#15: Sajnálom! Bizonyára minden tőle telhetőt megtett az orvosod és te is a gyógyulásodért.
2022. okt. 21. 15:45
 18/20 anonim ***** válasza:

17.

Ahogy egy közelebbi barátom mondta: "Az élet egyszerűen nem való mindenkinek"

2022. okt. 21. 16:51
 19/20 anonim ***** válasza:
18: Larry Brown-nak is ezt mondták.
2022. okt. 21. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:
43%
Nálam is volt ilyen többször is, amikor leírom azt hogy csomó antidepresszánst nem volt jó de egyet találtam ami igen le vagyok pontozva. Viszont nálad nem biztos depresszió okozza, ezt ki kell vizsgálni. Itt nem fogja tudni senki megmondani mi a bajod ez vizsgálni kell. Ha nincs pszichés betegséged akkor szomnologus vizsgálatot érdemes megcsinálni. Egyébként javaslom addig probáld meg altatoval megoldani a dolgot, mert ha sűrűn nem tudsz aludni annak bizony komoly következményei lehetnek. A Z altatokat ajánlott szedni az a legkevésbé káros pl Zolpidem, hószútávon nem szabad szedni.
2022. okt. 21. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!