Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egyetemi szorongás ellen...

Egyetemi szorongás ellen antidepresszáns?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez az utolsó évem az egyetemen, eléggé sok a számonkérés nálunk, vizsgaidőszakban is rengeteg vizsgám szokott lenni. Sosem voltam rossz tanuló, sőt általában a jobb tanulók között voltam itt az egyetemen is, viszont sajnos egy ideje azt tapasztalom, hogy zh-k, vizsgák előtt olyan mértékű szorongás jön rám, hogy képtelen vagyok normálisan tanulni. Pszichológusnál voltam már, tartósan sajnos nem segített, nem is tudom pontosan miért van ez velem. Szedett valaki antidepresszánst, vagy valamilyen szorongásoldót ilyen problémára?

2022. okt. 19. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
56%

Nekem elsősorban a sport segített (kardió: 1 óra úszás/futás) vizsga előtt. Olyan 2-5 óra hosszan extrém stresszoldó.

Azonkívül szedtem néha golgotavirág cseppeket, Ausztriából lehet rendelni, Passedan a neve.

2022. okt. 19. 12:03
 2/2 anonim ***** válasza:
6%

Datif pc is jó lehet, nem okoz függőséget, nem leszel kába tőle. Egy próbát megér

Gyógyszertárban lehet kapni vény nélkül

2022. okt. 19. 12:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!