Barátnőm megosztotta velem az öngyilkossági szándékát, de én hibáztam. Most mit tegyek?
Barátnőm nagyon zárkózott és visszahúzódó, rajtam kívül szinte nincsenek is barátai. Régóta küzd lelki problémákkal, sokszor próbált már különböző módokkal ártani magának. Egyik nap egy őszinte beszélgetésbe kezdtünk, ahol utalt rá, hogy öngyilkos akar lenni. Én megijedtem és elmondtam ezt a szüleinek. Másnap kék-zöld foltokkal jelent meg az iskolában és nagyon összevesztünk. Kiderült, hogy miután szóltam, otthon megverték...
Most már velem sem áll szóba és egész óra alatt folyton a sírás határán volt. Úgy érzem, utolsó emberként én is eljátszottam a bizalmát. Annyira bűntudatom van. Most mit tegyek???

De miért akar öngyilkos lenni?
Jó lenne, ha tudnál hatni rá, hogy beszéljen pszichológusra. Vagy az osztályfőnökkel. Mindenképpen segítségre szorul.

Kérdező: az összes tanár akivel órátok van, elnézi hogy kék-zöld foltokkal, verésnyomokkal van tele és nem tesz senki semmit?
Kérdezd meg az osztályfőnököt: "ki a gyermekvédelmi felelős az iskolában?".
Keresd meg és szólj neki.

@25 Te meg elovastad-e a hozzászólásokat, így a kérdező válaszait is?
Ha nem, akkor a pénisznek teszel fel ilyen kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!