Tudnátok így élni tovább?
Meghal az egész családod pár hónapon belül.
Fiatal vagy,de kilátástalan a helyzeted,nincs munkahelyed sem,a tanulmányaid sz*rt sem érnek.
Barátaid nincsenek,a szerelmed szintén meghal...

Pont ezért tudnék, mert fiatal vagyok. Addig míg fiatal vagy, bármi lehet egy adott helyzetből, és nyilván van amit nem tudsz kontroll alatt tartani, de rengeteg mindent viszont igen.
20-30 évesen még bőven ott van az életed fele, amit alakíthatsz. Az még rengeteg idő. Az, hogy ebből te mit használsz ki és mit nem, az csak rajtad áll.
Én ezért nem fogom sosem megérteni az öngyilkosságot ami fiatalon történik, írom mindezt úgy, hogy mély depresszió van (remélhetőleg már) a hátam mögött. Voltam nagyon-nagyon mélyen, de az öngyilkosság sosem volt opció számomra. Nem azért mert félnék tőle (jó, az is), de valahogy inkább az van bennem, hogy ennyi és így?? Ne már... 32 éves vagyok, nincs kapcsolatom, jövő héten altatják a 13 éves kutyám, aki a társam volt... Rajta kívül senkim sincs. De 32 éves vagyok. Csak nem ennyi volt az életem. 42 évesen még lehetek teljesen más helyzetben, egy jobb helyzetben. Engem valahogy hajt ez, a vágy, hogy majd lesz jobb.

Szinte bárhogyan képes lennék tovább élni. Így is tudnék.
Aki nem talál egyedül megoldást, az szakemberek segítségét is kérheti.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!