Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok így élni tovább?

Tudnátok így élni tovább?

Figyelt kérdés

Meghal az egész családod pár hónapon belül.

Fiatal vagy,de kilátástalan a helyzeted,nincs munkahelyed sem,a tanulmányaid sz*rt sem érnek.

Barátaid nincsenek,a szerelmed szintén meghal...

2022. okt. 5. 22:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Egyből az öngyilkosság mellett döntenék. Ha valami akadályokba ütköznek egyből arra gondolok hogy itt vannak nekem ők. De ha ők sincsenek nem lenne értelme folytatnom tovább.
2022. okt. 5. 22:25
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Simán. Munkahelyet csak az nem talál, aki nem akar.
2022. okt. 5. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

Pont ezért tudnék, mert fiatal vagyok. Addig míg fiatal vagy, bármi lehet egy adott helyzetből, és nyilván van amit nem tudsz kontroll alatt tartani, de rengeteg mindent viszont igen.

20-30 évesen még bőven ott van az életed fele, amit alakíthatsz. Az még rengeteg idő. Az, hogy ebből te mit használsz ki és mit nem, az csak rajtad áll.

Én ezért nem fogom sosem megérteni az öngyilkosságot ami fiatalon történik, írom mindezt úgy, hogy mély depresszió van (remélhetőleg már) a hátam mögött. Voltam nagyon-nagyon mélyen, de az öngyilkosság sosem volt opció számomra. Nem azért mert félnék tőle (jó, az is), de valahogy inkább az van bennem, hogy ennyi és így?? Ne már... 32 éves vagyok, nincs kapcsolatom, jövő héten altatják a 13 éves kutyám, aki a társam volt... Rajta kívül senkim sincs. De 32 éves vagyok. Csak nem ennyi volt az életem. 42 évesen még lehetek teljesen más helyzetben, egy jobb helyzetben. Engem valahogy hajt ez, a vágy, hogy majd lesz jobb.

2022. okt. 5. 22:42
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
Muszáj lenne. Nálam az öngyilkosság nem opció.
2022. okt. 5. 22:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Szerintem egy munkahely,semmi sem ér annyit,mint a család.
2022. okt. 5. 22:50
 6/17 anonim ***** válasza:
83%

Szinte bárhogyan képes lennék tovább élni. Így is tudnék.

Aki nem talál egyedül megoldást, az szakemberek segítségét is kérheti.

2022. okt. 5. 23:38
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Megpróbálnék boldogulni, de öngyilkos talán nem lennék. Legfeljebb a házat eladnám, kisebb lakásba/házba költöznék, utána meg uzsgyi dolgozni. Meg is bolondulnék, ha egyedül kéne a házban lennem. Ideig-óráig elvagyok egyedül, de létfontosság apám karatyolása, anyám császkálása....
2022. okt. 6. 04:57
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Ez tényleg megtörtént veled? Öngyilkosnak lenni nem éri meg.
2022. okt. 6. 20:38
 9/17 A kérdező kommentje:
#8 az utolsó szóig sajnos megtörtént.
2022. okt. 6. 23:13
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Sajnállak :( sok sok kitartást! Kérlek ne legyél öngyilkos! később mikor lesz gyereked akkor boldog leszel hogy nem tetted meg! kérlek bigyázz magadra!
2022. okt. 7. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!