Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Borzalmasan kétségbe vagyok...

Borzalmasan kétségbe vagyok esve. Mitől lehet alvászavarom és mit tegyek ellene? Már élni sincs kedvem borzalmasan vagyok lelkileg a fáradtságtól, memoriam már nincs szinte a napi feladataim alig tudom ellátni.

Figyelt kérdés
Babám megszületése után fel évig keltett 2 óránként mire elkezdett jobban aludni én már nem tudtam és magamtól keltem azóta eltelt fel ev és már annyira súlyos hogy van hogy egész éjjeleken at el sem alszom tényleg 0 percet. Mindent próbáltam melatonin,valeriana gyógynövények vitaminok de mikor már 3 napot voltam ébren kertem altatót az orvostol azóta már azzal sem alszom jól, egy két hétig jó volt utána úgy is megébredtem és nehezen aludtam vissza. Azt sem tudom hogy mi okozza mert közben úgy néz ki góc betegségem van, ami a nem alvásnál kezdődött így nem tudni a tyúk volt előbb vagy a tojás..és teljesen egyutt romlik a ketto, már ízületi fájdalmak is van, zsibbad kezem stb minden csak azon az oldalon ahol góc lehet. Pajzsmirigyem rendben van. Orvosokhoz jarok csak nagyon lassan megy minden.

2022. okt. 13. 09:09
 1/4 anonim válasza:
36%
Szia! Szerintem egy pszichológust kellene felkeresned, mert ennek valami mély lelki oka lehet, amit nem tudsz feldolgozni. Illetve egy masszőrhöz sem ártana elmenned, hogy el tudj lazulni, ki tudj engedni. Próbálj meg nem rástresszelni az alvásra. Feküdj hanyatt és figyeld a légzésed, a mellkasod emelkedik jobban, vagy a hasad közben? Melyik a nehezebb, jobb vagy a bal kezed, melyik lábad és így tovább minden kis részletre - ez segít ellazulni (pszichológus ajánlotta).
2022. okt. 13. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Én ilyenkor a lakás másik részébe költöztem aludni, ha már szorongtam a nem alvás miatt az ágy látványától.

Amúgy futás is segített

Illetve nekem is volt ilyen h sírva mentem e a patikába h adjanak valamit amitől alszok mert képtelen vagyok elaludni már annyit van fent a gyerek.

Idővel rendeződött de sajnos átálltam arra h 4 órát alszok csak és felébredek. Nappal fáradt vagyok, pedig már iskolás a gyermek

2022. okt. 13. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

2es vagyok

Én próbáltam a cbd olajat, a tyrozin triptophan gaba kombót is. Ideig óraig segítettek

2022. okt. 13. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Én szerintem nekem nem pszichés baj okozza. Vérképem sincs rendben, elvileg valami góc, de nem tudni mi. Mandulámmal hónapok óta nincs valami rendben, elsorvadt teljesen az egyik de fülorrgégészek azt mondják nem tudják mi miatt, azóta romlik az alvásom is. Orvosról orvosra járok, de alvás dologgal senki sem foglalkozik. De most GABA? triptofánt megpróbálom azért köszönöm. :)
2022. okt. 19. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!