Hogy érzitek magatokat lelkileg mikor fáradtak/kialvatlanok vagytok? Mik a jellemzők?
Én mikor fáradt vagyok, akkor ingerlékenyebb szoktam lenni, az átlagosnál jóóval többet sírok. Szerencsére ez csak akkor szokott lenni, mikor már nem aludtam kb kettő napja.
A párom viszont ha fáradt akkor nyűgös is, nem lehet hozzá szólni és kirángatni sem lehet az ágyból. :D
Olyankor türelmetlenebb vagyok és néha kicsit ingerlékenyebb is. Azért nem szélsőséges ilyenkor sem, de szembetűnő a különbség a kipihentebb énemmel szemben. A többi rám nem jellemző.
A másik, hogy ilyenkor olyan tompának érzem magam, szóval nem vagyok se szomorú, se vidám és a többi érzelmet is kevésbé élem meg mint akinek még erre sincs energiája. Persze vannak pillanatok, amikor egy kicsit mégis, mert valami olyan történik, ami reakíciót vált ki belőlem, de utána visszajön ez a semlegesség, fásultság.
Ugh en nagyon bunkó vagyok mindenkivel ok nélkül.
Es minden hulyesegen kepes vagyok sirni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!