Most komolyan ezért kell holnap vissza menjek?
Ma vérvételem volt és az orvos eléggé megnézte a kezemet amin a falcolások vannak. Holnapra a pszichiáterhez 11-re berendelt.Most komolyan egy 'pár' vágás miatt?
(Régebb óta ismernek tavaly voltam náluk súlyos depresszió és öngyilkosági szándékkal,és ma pedig rögtön felismert.)
17/l
És ha nem mész el mit tud csinálni?
Megkeres és személyesen betoloncol?
Ne hagyd már magad hülyére venni!
A falcolás egyfajta néma segítségkiáltás. De nem biztos hogy az az orvos felé akinek csak egy sima vérvétel lett volna a dolga, csak túl kotnyeles volt. Ahogy egy pszichiáter se tud mindig segíteni, én is rengetegnél voltam, de csak az segített mikor olyan hallgatott meg és adott tanácsokat aki már átment azon amin én és talpraállt.
Kedves kérdező, ha szeretnéd, nekem nyugodtan írhatsz!
Részvét. Kitartást. XD
Ha voltál már pszichiátrián öngyilkos hajlamokkal, akkor biztosan arra fognak gondolni, hogy visszaestél a depresszióba, mégha ez nem is feltétlen igaz.
Bemész, elmondod nekik, hogy it is what it is, de nem akarod megölni magad, csak menőnek tartod a vért. Vagy idk.
Idk.
Inkább csak szerencsét kivánok. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!